Πολιτικό Παρασκήνιο

Έπαινοι Σακελλαροπούλου για τον Σ.Τσιόδρα: ''Έδωσε μάθημα δημοκρατίας''

Σακελλαροπούλου

 

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα με μηνύματά της στα social media. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαίνεσε τον τρόπο που μίλησε ο κ. Τσιόδρας για τους Ρομά κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

«Αυτό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη μεταξύ μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στο Twitter. Στο ίδιο μήνυμα επαινεί τον καθηγητή και λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα για τα μαθήματα δημοκρατίας και σεβασμού του πολίτη που έδωσε με τη στάση του απέναντι στους Ρομά. Όπως σημειώνει η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: «Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, για φόβο, για διχασμό, για διαιρέσεις στην κοινωνία μας...».

Σημειώνεται ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας ξεκαθάρισε πως οι Ρομά δεν θα μείνουν μόνοι τους απέναντι στον κορωνοϊό, στέλνοντας μήνυμα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων. Είχε προηγηθεί η επίσκεψή του στη Λάρισα, στον οικισμό των Ρομά όπου έχουν εντοπιστεί δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού.

 

 

Με ανάλογη ανάρτησή της στο Facebook η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε: «Στη σημερινή του ενημέρωση, αναφερόμενος στους Ρομά ως ευάλωτη ομάδα, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας και σεβασμού του πολίτη που αξίζει να ακούσουμε όλοι».

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Διευκρινίσεις Βαρβιτσιώτη για το Πόθεν Εσχες και τις 122 εγγραφές για ακίνητα

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Ανάρτηση σχετικά με τις δηλωσεις Πόθεν Εσχες έκανε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
«Επειδή κάποιοι επιδίδονται σκοπίμως στην καλλιέργεια εντυπώσεων δηλώνω για πολλοστή φορά ότι στο "πόθεν έσχες" μου υπάρχουν 122 εγγραφές οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα και μόνο κτίριο γραφείων όπου κάθε δωμάτιο φαίνεται σαν μία ξεχωριστή εγγραφή» αναφέρει σε ανάρτηση-δήλωση μέσω Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
 

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κ. Συνολάκης: Ο καύσωνας που ζούμε τώρα μπορεί να είναι κανονικότητα

Ο καιρός στην Κρήτη: Στο "κόκκινο" ο υδράργυρος- ΒΙΝΤΕΟ