Πολιτικό Παρασκήνιο

Έκανε γαϊδουρινή υπομονή

Σακελλαρίου

«Άρωμα»... Δικαιοσύνης είχε η χθεσινή επέτειος στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας αφού μετά την ηχηρή παρέμβαση που έκανε ο Πρόεδρος του ΣτΕ για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και Δικαιοσύνης τα βλέμματα στράφηκαν πάνω του. 

Όπως μεταδίδουν Αθηναϊκά ΜΜΕ, ο πρόεδρος του ΣτΕ εμφανίζεται να είπε σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους ότι: «έκανα γαϊδουρινή υπομονή μέχρι να παρέμβω και τελικά το έκανα. Δεν είναι τυχαίο ότι η παρέμβαση έγινε ανήμερα της αποκατάστασης του πολιτεύματος και είναι αλληλένδετη με τη δήλωση Παυλόπουλου». 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Βαρβιτσιώτης: Fake news ότι φωτογραφήθηκα σε περιφραγμένο χώρο στην Ακρόπολη

βαρβιτσιωτης ακροπολη

Διαψεύδει τις κατηγορίες που του αποδίδονται  πως βρέθηκε εντός περιφραγμένου χώρου στην Ακρόπολη και πάτησε πάνω σε μάρμαρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Βαρβιτσιώτης κάνει λόγο για fake news και τονίζει πως ο ίδιος κινήθηκε στους χώρους που μπορεί να κινηθεί κάθε επισκέπτης.

Η ανάρτησή του:

«Τα fake news δεν έχουν τέλος. Κατά την παραμονή μου στην Ακρόπολη, το πρωί της Κυριακής, ουδέποτε μπήκα σε περιφραγμένο χώρο από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Κινήθηκα στους χώρους που κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να σταθεί και να φωτογραφηθεί. Αυτή είναι η αλήθεια!».

 

 

Τα fake news δεν έχουν τέλος. Κατά την παραμονή μου στην Ακρόπολη, το πρωί της Κυριακής, ουδέποτε μπήκα σε περιφραγμένο...

Δημοσιεύτηκε από Miltiadis Varvitsiotis στις Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

 

Σημειώνεται πως ο κ. Βαρβιτσιώτης φωτογραφήθηκε την Κυριακή 9 Μαΐου στην Ακρόπολη, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης.

ειδησεις σημερα

Απολύθηκε από το στρατό ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Κορωνοϊός - Βατόπουλος: Ασφάλεια υπάρχει 15 ημέρες μετά τη 2η δόση του εμβολίου

Πού οφείλονται τα συμπτώματα παράλυσης μετά το εμβόλιο με AstraZeneca σε 32χρονο

 

 

Για πρώτη φορά γιορτάσαμε την Ημέρα της Ευρώπης με έπαρση της σημαίας της ΕΕ στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως. Η Ευρώπη είναι το σπίτι και σήμερα γιορτάζει τα 71 χρόνια.

Δημοσιεύτηκε από Miltiadis Varvitsiotis στις Κυριακή, 9 Μαΐου 2021