Πολιτικό Παρασκήνιο

Έφτασαν τρεις δικογραφίες στη Βουλή

βουλή

Έφτασαν το απόγευμα στη Βουλή τρεις σημαντικές δικογραφίες για υποθέσεις οι οποίες είχαν φορτίσει το προηγούμενο διάστημα την πολιτική αντιπαράθεση.

Η πρώτη δικογραφία αφορά τη μη επιστροφή στο δημόσιο 241 εκατ. ευρώ από φαρμακευτικές εταιρίες, το λεγόμενο «rebate», και στρέφεται κατά τριών πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, την περιόδου 2006-2010 και συγκεκριμένα κ των των κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, Γιώργου Αλογοσκούφη και της κ. Φάνης Πάλλη - Πετραλιά.

Η δεύτερη δικογραφία, αφορά την μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Nίκου Κοτζιά κατά του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου για τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ εναντίον του κ. Κοτζιά όταν ήταν υπουργός εξωτερικών.

Η τρίτη δικογραφία αφορά την υπόθεση της τηλεφωνικής συνομιλίας, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα και τις καταγγελίες του κ. Στουρνάρα περι καταγραφής της συνομιλίας τους

Πολιτικό Παρασκήνιο

Στην Τήνο για ξεκούραση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν την αναχώρησή του αύριο το πρωί για την Αίγυπτο όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο Αλ Σίσι.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το Κάιρο ο κ. Μητσοτάκης ενώ θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β’.

Πάντως κατά την παραμονή του στην Τήνο ο πρωθυπουργός κάνοντας μπάνιο σε γνωστή παραλία του νησιού συνομίλησε με πολλούς από τους λουόμενους που ήταν εκεί, ενώ δέχτηκε με χαρά να φωτογραφηθεί με δύο μικρά κοριτσάκια που του ζήτησαν να έχουν μια selfie φωτογραφία μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΕΦΚΑ: Η ξαφνική επίσκεψη του υπουργού και οι μισοί υπάλληλοι που έλειπαν

Παπανδρέου: Έχω δουλέψει ως εποχικός εργάτης στη Σουηδία για να πληρώσω τις σπουδές μου