Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Δένδιας: Διαψεύδει πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΕΣΤΙΑ" για διαφωνία κορυφής στα ελληνοτουρκικά

Νίκος Δένδιας
 clock 08:43 | 17/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Εστία εξεδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η διάψευση δεν έχει να κάνει με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Νικος Δένδιας σε εκδήλωση στην Κατερινη αλλά με την ερμηνεία που η εφημερίδα εδωσε στα λεγόμενα του.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του το ΥΕΘΑ αναφέρει:

«Η “ερμηνεία”, σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», της ομιλίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στην Κατερίνη, αποτελεί πλήρη διαστρέβλωση του περιεχομένου της.

Ουδεμία σχέση έχει με το πραγματικό νόημα των όσων για πολλοστή φορά ανέφερε ο κ. Δένδιας για την προσωπική του διαδρομή ή για τη σχέση του με τον Πρωθυπουργό.

«Διαπιστώσεις» τέτοιας μορφής προϋποθέτουν αν μη τι άλλο στοιχειώδη επικοινωνία σχετικά με την ακρίβεια των γραφομένων».

Σημειωνεται ότι η Εστία στο πρωτοσέλιδο αναφέρει: Ετοιμος και για έξοδο ο Νίκος Δένδιας – Διαφωνία κορυφής για τα ελληνοτουρκικά.

Στο υπότιτλο της η εφημερίδα αναφέρει: Οχι απο τον υπουργό Αμύνης στο νέο δόγμα του πρωθυπουργού για “ελευθερα νερά στο Αιγαίο” που κλείνει τη χώρα στα 6 μίλια.

Image
εστία δένδιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αστραπόβροντα» στη Βουλή: Νέο επεισόδιο Ζωής Κωνσταντοπούλου - Χρίστου Δήμα

Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η Δόμνα Μιχαηλίδου (εικόνες)

ΠΑΣΟΚ: Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου σε αυτήν τη χώρα, κύριε Φλωρίδη

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis