Πολιτικό Παρασκήνιο

Δεν θα πάει στην ορκωμοσία του γιου του στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ο μητσοτακης με το γιο του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πάει το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη, όπως προέβλεπε το πρόγραμμά του και δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του γιου του, Κωνσταντίνου, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο.

Αυτό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας εξηγώντας ότι η απουσία έχει να κάνει με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και που προβλέπουν μεταξύ βάλλων και ότι οι οι ορκωμοσίες των κληρωτών γίνονται χωρίς επισκέπτες.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρετεί στον Έβρο τη θητεία του και είναι στο Πυροβολικό.

Ο γιος του πρωθυπουργού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέλεξε να ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία πριν να συνεχίσει με το μεταπτυχιακό του.

Gossip - LifeStyle

Νίκος Μουρατίδης: Η εξομολόγηση για τον άγνωστο γιο του

k2_items_src_d79d7b347c2b2fe641a68b898df09952.jpg

Ο Nίκος Μουρατίδης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον άγνωστο γιο του που σήμερα είναι 26 ετών.

«Δε νομίζω πως έχω υπάρξει ερωτευμένος ποτέ στη ζωή μου. Είχα σχέσεις αλλά δεν κυλιόμουν στα πατώματα, όπως μου περιγράφουν. Με πείραζε όταν χώριζα αλλά δεν έκανα απόπειρα. Για μένα έχουν κάνει απόπειρα. Παντρεύτηκα συνειδητά. Δεν είχε να κάνει με το παιδί. Ο γιος μου είναι 26 χρονών. Έχουμε επαφές. Όποτε έρχεται περνάμε πολύ ωραία. Δεν ξαναπαντρεύτηκα ποτέ, είχα πολλές δουλειές», είπε ο ίδιος.

ESPA BANNER