Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Βουλή: Γκρίνια στη ΝΔ για τον ανεξάρτητο βουλευτή που ...στρογγυλοκάθεται στα «γαλάζια» έδρανα
βουλή
 clock 10:24 | 22/10/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια περίεργη συνήθεια είχε αποκτήσει ο ανεξάρτητος –πρώην «Σπαρτιάτης»– βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, επιλέγοντας να κάθεται στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Όπως αναφέρει η στήλη “Θεωρείο” της Καθημερινής, στην αρχή καθόταν πίσω στα ορεινά και σιγά σιγά έφτασε να κάθεται έως τη δεύτερη σειρά ανάμεσα σε βουλευτές της Ν.Δ.

Για την επιλογή του διαμαρτυρήθηκαν αρκετοί «γαλάζιοι», καθώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί παρεξήγηση.

Το θέμα μεταφέρθηκε στον Μάξιμο Χαρακόπουλο και την επομένη ο ανεξάρτητος βουλευτής μετακινήθηκε σε… ανεξάρτητα έδρανα, που σημαίνει ότι η παρέμβαση έπιασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντόρα Μπακογιάννη: Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη δεν είναι για καντηλάκια από το ΙΚΕΑ

Χατζηδάκης: «Μην με ρωτάτε για τον Τσίπρα, θα αποχωρήσω» - Η... μπηχτή για την Κωνσταντοπούλου

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis