Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Απρόσμενος διάλογος Νοτοπούλου με Μητσοτάκη για το μετρό Θεσσαλονίκης

Μητσοτάκης μετρό
 clock 10:10 | 01/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Θεσσαλονίκη γιόρτασε σήμερα την έναρξη λειτουργίας του υπερσύγχρονου μετρό του οποίου η κατασκευή πέρασε από 40 κύματα.

Αναφορές για την πολύπαθη κατασκευή του έγιναν και κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων των ομιλητών, κατά την τελετή έναρξης, στη Θεσσαλονίκη, μαζί με αναφορές για τις πρώτες υπογραφές, ενώ έγιναν αναφορές για τη δημιουργία του τη δεκαετία του '70, επί Καραμανλή και το πως κατέληξε να παραδίνεται σήμερα, επί διακυβέρνησης ΝΔ και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά το τέλος των εγκαινίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μια σύντομη συζήτηση με τη Θεσσαλονικιά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Νοτοπούλου θέλησε να μάθει γιατί ο πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στην πρόοδο των έργων για το μετρό που έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διάλογος Μητσοτάκη-Νοτοπούλου για το μετρό Θεσσαλονίκης

«Για εμάς δεν είπες τίποτα» φέρεται να είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να πάρει την απάντηση: «Και τι να έλεγα; Για τους μουσαμάδες;»

Με την αναφορά σε μουσαμάδες ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στα «εγκαίνια» που είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός τότε, όταν οι σταθμοί και τα μηχανήματα δεν είχαν ακόμη ετοιμαστεί και στη θέση τους είχαν μπει μουσαμάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνικά πανεπιστήμια: Έως τις 9 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το «εσωτερικό Erasmus»

Συρία: Θρίλερ με πυροβολισμούς στη Δαμασκό και αναφορές για πραξικόπημα κατά του Άσαντ

Μια ΑΙ γιαγιά προστατεύει τους ηλικιωμένους από τις τηλεφωνικές απάτες

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis