Πολιτικό Παρασκήνιο

Απολυμάνθηκε κι ύστερα έφυγε από το Αστυνομικό Μέγαρο

Ο κ.Χρυσοχοΐδης

Τους κανόνες υγιεινής που επιβάλλει ο κορωνοϊός τήρησε το Σάββατο στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ο υπουργός, κατά την αποχώρησή του έψαχνε αντισηπτικό. Αφού κάποιος του επέδειξε το σημείο που μπορεί να απολυμανθεί, το έκανε και στη συνέχεια αποχώρησε.. 

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης με τους Δημάρχους και του Βουλευτές, ο υπουργός απέφυγε τις χειραψίες και αρκέστηκε στο να χαιρετηθεί... διά του αγκώνα του.

"Χειραψία"στην εποχή του κορωνοϊού για Βασίλη Κεγκέρογλου και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Πολιτικό Παρασκήνιο

Τα γενέθλια του Γεραπετρίτη και η απίθανη ατάκα στην δημοσιογράφο

Γιώργος Γεραπετρίτης

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης βρέθηκε καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη στην ΕΡΤ και η δημοσιογράφος γνώριζε ότι είχε γενέθλια. Εκείνος, με τη σειρά του απάντησε μια απίθανη ατάκα.

«Πάω να καλωσορίσω με μεγάλη χαρά τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος έχει και τα γενέθλιά του σήμερα. Είδατε; Το έμαθα εγώ. Ένα καλός δημοσιογράφος όλα τα μαθαίνει. Σας εύχομαι χρόνια πολλά κύριε Γεραπετρίτη», είπε η Βάλια Πετούρη.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης χαμογέλασε και είπε το απίθανο:

«Να είστε καλά, ευχαριστώ. Θα μπορούσα να φανταστώ και καλύτερα γενέθλια από το να βρίσκομαι εδώ μαζί σας, αλλά πάντως είναι χαρά και τιμή».

Με ένα αμήχανο χαμόγελο, η Βάλια Πετούρη έσπευσε να διευκρινίσει:

«Εννοείται να κάνετε κάτι προσωπικό από το να δουλεύετε. Προλαβαίνω να μην παρερμηνευτεί αυτό που είπατε».