Πολιτικό Παρασκήνιο

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες - Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Βουλή

Δεν θα γίνει, τελικά, η προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής καθώς αναβλήθηκε, με τον ΣΥΡΙΖΑ να εκδίδει ανακοίνωση για το θέμα.

«Το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη είναι τόσο καλώς καμωμένο, που πανικόβλητη η κυβέρνηση ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο (σήμερα) συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής», αναφέρει στην ανακοίνωση του το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Πόσο ακόμα θα εξευτελίζεται το κόμμα της ΝΔ για να καλύψει τις παρανομίες και τα αποδεδειγμένα πλέον ψέματα του αρχηγού της;», συμπληρώνει η Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μπαίνει σε καραντίνα

ΝΔ: Καταγγέλλει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για σεξιστικό σχόλιο εναντίον της Σάκκαρη

Πολιτική

K. Μητσοτάκης για Π. Μπακογιάννη: Θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα τον θυμάμαι με αγάπη

παύλος μπακογιάννης

Ανάρτηση για την συμπλήρωση 32 ετών από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την 17 Νοέμβρη, έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Facebook.

Όπως έγραψε, «σαν σήμερα, πριν από 32 χρόνια, άνανδροι δολοφόνοι έκοψαν το νήμα της ζωής του Παύλου Μπακογιάννη».

Γράφει στην συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, πως παρά το τραγικό γεγονός, «δεν μπόρεσαν, όμως, να ανακόψουν την ορμή των ιδεών του».

«Τα λόγια του ηχούν ακόμη μέσα μου. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα τον θυμάμαι με αγάπη», γράφει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΝΔ για Παύλο Μπακογιάννη: 32 χρόνια μετά, ζει στη μνήμη και στις καρδιές μας

Πέτσας: Η επόμενη τετραετία θα είναι συνολικής ανάπτυξης

Κορωνοϊός-ΦΕΚ: Οι οδοντίατροι καθορίζουν για ποιες ιατρικές πράξεις θα απαιτείται rapid test

ESPA BANNER