Πολιτικό Παρασκήνιο

Άδωνις Γεωργιάδης: Επεισοδιακή συνέντευξη σε κανάλι της Κοζάνης

άδωνις γεωργιάδης

Σε εκπομπή καναλιού της Κοζάνης εμφανίστηκε την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λιανεμπόριο, το οποίο στην συγκεκριμένη πόλη της χώρας παρέμεινε κλειστό.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι αρμόδιοι δεν έχουν ασχοληθεί με την πόλη, την οποία επισκέφθηκε μόνο ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως: «Το λιανεμπόριο το βοηθήσαμε έξτρα, μόνο στην Κοζάνη είναι η απάντηση, οπότε μη μου λέτε εμένα δεν ασχοληθήκαμε. Ντροπή σας!», με την δημοσιογράφο να λέει στον υπουργό: «Το "ντροπή σας", θα μπορούσε να λείπει».

«Με συγχωρείτε, αν είχα αδιαφορήσει για την Κοζάνη να βγείτε να με κατηγορήσετε. Έχω, προσωπικά, ασχοληθεί με την Κοζάνη», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τότε ο δημοσιογράφος απάντησε: «Ντροπή σας να πείτε όταν οι ίδιοι δεν δίνετε το παράδειγμα μην τηρώντας τα μέτρα, δεν πήγε κανένας Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάπτιση, εν μέσω κορονοϊού», αναφερόμενος στην βάπτιση με νονό τον κ.  Άδωνι Γεωργιάδη και για την οποία είχε προκληθεί σάλος, καθώς είχε γίνει εν μέσω lockdown και απαγορευτικών μέτρων για τον κορονοϊό

«Τι είπατε; Αυτό τι σχέση έχει κύριε…», απάντησε ο υπουργός, με τον δημοσιογράφο να λέει «για την τήρηση των μέτρων» και τον Άδωνι Γεωργιάδη να ανταπαντά: «Ποιος σας είπε πως εγώ στην βάπτιση δεν τήρησα τα μέτρα; Τα μέτρα τηρήθηκαν με αυστηρότητα και μάλιστα με ειδική άδεια».

«Σχολίασε ο κύριος Χαρδαλιάς και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου», ανέφερε ο δημοσιογράφος με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τονίζει: «Αυτά τα οποία λέτε, δείχνουν και ποιος ήταν ο σκοπός που με καλέσατε».

Πηγή kozanimedia.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταμπουλίδης: Από Δευτέρα ανοίγουν τα μεγάλα πολυκαταστήματα, όχι τα εμπορικά

Διέρρηξε δυο φορές το ίδιο μαγαζί και έκλεψε… ψάρια!

Βασιλακόπουλος: Τα κορωνοπάρτι μπορεί να κοστίσουν το Πάσχα

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Λευτέρης Αυγενάκης: Κοντά στους μικρούς μαθητές

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης

Στο δημοτικό σχολείο του Κρότου στο Δήμο Γόρτυνας, που το χειμώνα ζεσταίνονται με μία ξυλόσομπα και φοιτούν 10 μαθητές, μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παραδίδοντας αθλητικό υλικό.

Ο κ. Αυγενάκης μιλώντας στο “Ράδιο Κρήτη” επεσήμανε ότι στον προγραμματισμό του είναι επισκέψεις σε ολιγοθέσια σχολικά τμήματα σε όλο το νομό Ηρακλείου και στόχος του να έρθει σε επαφή με τα μικρά παιδιά ώστε να μην αισθάνονται όπως είπε, απομόνωση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: 10.000 τουρίστες με 72 πτήσεις στο "Νίκος Καζαντζάκης" μέχρι την Κυριακή

Χανιά: Βρήκαν τα μαχαίρια... για τα κτήματα