Πολιτική

Τσίπρας: Ήρθε η στιγμή να αντικατασταθεί το συναίσθημα του πόνου με αυτό της ελπίδας

τσιπρας

«Θεωρώ τιμητικό το ότι ένα από τα τελευταία σας ταξίδια ως ΥΠΕΞ αλλά και ένα από τα πρώτα σας ως πρόεδρος της Γερμανίας, είναι στην Ελλάδα» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια των κοινών του δηλώσεων με τον πρόεδρο της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ.

«Ξέρετε πολύ καλά ότι ο ελληνικός λαός πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια 7 χρόνων και έχει έρθει η στιγμή να αντικατασταθεί το συναίσθημα του πόνου με αυτό της ελπίδας για τον ελληνικό λαό. Είμαι βέβαιος ότι από τη θέση του προέδρου της Γερμανίας, θα συνεχίσετε να καταβάλετε προσπάθειες γι' αυτό τον σκοπό» σχολίασε ο κ. Τσίπρας και εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Αυτή τη φορά έρχεστε με αφορμή ένα πολύ σημαντικό γεγονός που αφορά μία σημαντική έκθεση τέχνης» προσθέτοντας ότι είναι μία σημαντική ευκαιρία καθώς η τέχνη και ο πολιτισμός μπορούν να εκφράσουν μοναδικά τα ανθρώπινα συναισθήματα.

Τόνισε επίσης την ανάγκη «να διασφαλίσουμε την ενότητα της Ευρώπης αλλά και ένα καλύτερο μέλλον».

Πολιτική

Η ΝΔ χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «σταθερό υπηρέτη της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας»

παύλος πολάκης

«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της, για νέα ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «σταθερό υπηρέτη της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας» και επισημαίνει ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.»

«Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει το κυβερνών κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός - μετάλλαξη Όμικρον: Ψυχραιμία και εμβολιασμό συνέστησαν Θεοδωρίδου - Θεμιστοκλέους

Κρήτη - κορωνοϊός: 336 νέα κρούσματα σε 24 ώρες

Δεμέτζος στο Ράδιο Κρήτη: Επαγρυπνούμε για την παραλλαγή Όμικρον

ESPA BANNER