Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα δημοσιονομικά στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους θεσμούς
θεσμοι
 clock 10:08 | 08/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνεχίζονται σήμερα από τις 11:00 οι συζητήσεις για τα δημοσιονομικά μεγέθη σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων. Στην ατζέντα συμπεριλαμβάνονται επίσης: 

1) το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, 

2) τα «κόκκινα» δάνεια, 

3) η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, καθώς και το θέμα της 

4) πρόωρης συνταξιοδότησης.

«Προχωράμε κανονικά στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, από την πλευρά μας είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την Οικονομική Πολιτική, την Παρασκευή.

Σχετικά με τις 100 δόσεις, ο κ. Δραγασάκης εξήγησε ότι: «θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές που δεν θα επηρεάσουν τους φορολογούμενους». Σε ερώτηση δημοσιογράφου, εάν υπάρχουν «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι: «υπάρχουν απλώς κάποια θέματα που εξετάζονται, αλλά όχι αγκάθια».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis