Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Χειμάρα – Συνεχίζει να κρατά στη ΝΔ έναν ακόμη “Πάτση”»

ΣΥΡΙΖΑ
 clock 19:36 | 04/01/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Για «ατολμία» του κ. Μητσοτάκη να διαγράψει τον κ. Χειμάρα που «επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι είναι συνένοχος στο ”γαλάζιο” πάρτι με το δημόσιο χρήμα», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την παραίτηση του βουλευτή της ΝΔ.

«Επί μέρες ο κ. Μητσοτάκης κάλυπτε τις παρανομίες και το πλιάτσικο του κ. Χειμάρα και προφανώς αποδέχονταν τα ψέματα και τις γελοίες εξηγήσεις του. Τελικά ο κ. Χειμάρας παραιτήθηκε σήμερα από βουλευτής για να ”διευκολύνει” τη ΝΔ», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώνει πως «η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Χειμάρα» και ότι «συνεχίζει μάλιστα να κρατά στη ΝΔ των σκανδάλων και της διαφθοράς έναν ακόμα ”Πάτση”, ο οποίος αφού έκανε ένα ”κομπόδεμα” εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ παρανόμως με δημόσιο χρήμα, απέρχεται ”ηρωικά” και ”πάντα στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη”».

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ «το λιγότερο που έχει να κάνει τώρα ο κ. Χειμάρας είναι να επιστρέψει τις χιλιάδες ευρώ που τσέπωσε παρανόμως από το Δημόσιο».

«Όσο για τον κ. Μητσοτάκη», συνεχίζει, «με τη σιωπή του και την ατολμία του να διαγράψει τον κ. Χειμάρα επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι είναι συνένοχος στο ”γαλάζιο” πάρτι με το δημόσιο χρήμα την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορεί να βγάλει ούτε τον μισό μήνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Κρήτη τα Θεοφάνεια ο πρωθυπουργός

Ξανθός στο Ράδιο Κρήτη για φάρμακα: Αργά αντανακλαστικά του υπουργείου στο πρόβλημα που διογκώνεται

Μητσοτάκης: Από τον Απρίλιο και μετά οι εκλογές

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis