Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν παραιτούμαι" λέει ο Φάμελλος - Σε ψηφοφορία οδηγούνται οι προτάσεις Κασσελάκη

φαμελος - κασσελακης
 clock 20:11 | 27/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέο επεισόδιο στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Σωκράτη Φάμελλο να αρνείται κατά πληροφορίες να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΚΟ και να ζητά να του γίνει μομφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στην εισήγησή του ζήτησε την αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά, στην προσπάθειά του να ελέγξει τους συσχετισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ και να προλάβει εξελίξεις με αμφισβήτηση στο πρόσωπό του είτε από τον Παύλο Πολάκη είτε από τους «87» της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

«Η πρόταση αυτή μας οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια είπε ο Σωκράτης Φάμελλος.
Τα πραγματικά προβλήματα δεν κουκουλώνονται με αιφνιδιασμούς και καθαιρέσεις. Η ΚΟ εδώ και 11 μήνες λειτουργεί με ενότητα και ομοψυχία.
Έχει παράξει σπουδαίο κοινοβουλευτικό έργο. Η ΚΟ δεν είναι το πρόβλημα.
Η πρόταση αντί να διορθώσει τα λάθη και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Δεν παραιτούμαι. Να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό λειτουργίας της ΚΟ.

Να τεθεί σε μυστική ψηφοφορία η πρόταση μομφής εναντίον μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ: Τον Νίκο Παππά για πρόεδρο της ΚΟ στη θέση Φάμελλου προτείνει ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πόπη Τσαπανίδου αποδέχτηκε την έδρα Ηλιόπουλου και ορκίζεται την Παρασκευή

Μητσοτάκης: Το μετρό της Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί στις 30 Νοεμβρίου 2024

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis