Πολιτική

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για τον θάνατο του Δόλογλου

αυγενάκης 4

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Δόλογλου:

«Βαθιά θλίψη προκαλεί σ’ όλους μας ο θάνατος του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Δόλογλου. Ο Κωνσταντίνος Δόλογλου, υπήρξε ένας δυναμικός και χαρισματικός άνθρωπος, ένας διακεκριμένος επαγγελματίας και εξέχον στέλεχος της παράταξής μας. 

Επιτυχημένος επιστήμονας και σπουδαίος άνθρωπος προσέφερε σημαντικό έργο τόσο στον επαγγελματικό στίβο από τις πολλές θέσεις ευθύνης, που επάξια κατέκτησε, καθώς και από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ. Από τα νιάτα του υπήρξε ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ και στην συνέχεια, από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τις ιδέες, τα ιδανικά και τις αξίες της παράταξής μας. 

Η δύναμη, η αξιοπρέπεια και κυρίως η εντιμότητά του υπήρξαν μνημειώδεις και τον συνόδευαν μέχρι τέλους. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Πολιτική

ΚΚΕ: Εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάρρευση του συστήματος υγείας

κκε περισσος.jpg

«Οι καταγγελίες και η κραυγή αγωνίας που εκπέμπουν σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία, νοσοκομειακοί γιατροί, διευθυντές κλινικών δημόσιων νοσοκομείων, έχουν πάρει πλέον την μορφή χιονοστιβάδας και μαρτυρούν την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας και τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.

Ως εδώ!

Τί άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε η κυβέρνηση να επιτάξει εδώ και τώρα τον ιδιωτικό τομέα υγείας για να προστεθούν κλίνες και προσωπικό στο δημόσιο σύστημα υγείας;

Τί άλλο θα πρέπει να γίνει, ώστε να προσλάβει άμεσα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο δημόσιο σύστημα υγείας;» αναφέρει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του «σχετικά με τις καταγγελίες για την κατάρρευση του δημοσίου συστήματος Υγείας και τις ευθύνες της κυβέρνησης».

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υγεία και τη ζωή του λαού! Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα προς όλο το λαό εδώ και τώρα να δυναμώσει την πάλη για την υπεράσπιση της ζωής του» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός - Μητσοτάκης: Να χτίσουμε τείχος ανοσίας

Χρυσοχοΐδης -Κορωνοϊός: «Πιστεύω ότι σε δυο εβδομάδες θα μπορέσουμε σταδιακά να ανοίξουμε»

Κορωνοϊός -Τσίπρας από Θριάσιο: Δραματική η κατάσταση - Δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες