Πολιτική

Στα Ιωάννινα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωρακης

Με εθελοντές και φίλους του Ποταμιού θα συναντηθεί αύριο το απόγευμα στα Γιάννενα ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης. Στο επίκεντρο της συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί στις 5:00 μ.μ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης (Ξενοδοχείο Olympic, Μελανίδη 2), θα βρεθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και θέματα που αφορούν το συνέδριο του Κινήματος, που θα γίνει τον Φεβρουάριο.

Πολιτική

Εκρέμ Ιμάμογλου: Τι έγραψε για την επίσκεψή του στην Αθήνα

ιμαμογλου μπακογιαννης

Με δύο αναρτήσεις, μέχρι αυτήν την ώρα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλουπεριγράφει τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του Κώστα Μπακογιάννη.

«Βρισκόμαστε στην Αθήνα για επίσκεψη. Μετά τον Πρέσβη μας Μπουράκ Οζούγκερτζιν, συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Στόχος να ενισχύσουμε τη θερμή συνεργασία μεταξύ των δύο πόλεων. Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε ως δύο φίλοι δήμαρχοι» γράφει ο Ιμάμογλου στην πρώτη του ανάρτηση, στις 14:00 το μεσημέρι, που συνοδεύεται από σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Η δεύτερη ανάρτηση του δημάρχου Κωνσταντινούπολης στο Twitter, αφορά τη συνάντηση που είχε στη συνέχεια με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. «Σήμερα επίσης συναντηθήκαμε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την ευγενική πρόσκλησή του. Είχαμε μια παραγωγική συνομιλία».

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Συνάντηση Τσίπρα -Ιμάμογλου: «Επίσκεψη - μήνυμα για την ειρήνη, τον διάλογο και τη συνεργασια»

Ξανθός: Η κυβέρνηση έχει επιλέξει το κόστος της πανδημίας να το πληρώνουν οι πολίτες

Παρέμβαση Κεφαλογιάννη για την παράνομη τουρκική δραστηριότητα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

ESPA BANNER