Πολιτική

Παπακώστα: Η ηγεσία της Νέας ∆ηµοκρατίας βρίσκεται σε ένα "ιδεολογικό βέρτιγκο"

papakosta.jpg

Η Νέα ∆ηµοκρατία, υπό την καθοδήγηση της σηµερινής ηγετικής οµάδας της δεν εκφράζει τη λαϊκή ∆εξιά, τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "'Εθνος της Κυριακής" η πρόεδρος της "Νέας Ελληνικής Ορμής" και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα και προσθέτει «η ηγεσία της Νέας ∆ηµοκρατίας βρίσκεται σε ένα "ιδεολογικό βέρτιγκο", προτάσσοντας νεοφιλελεύθερες πολιτικές που σε καµία περίπτωση δεν συνάδουν µε τον πολιτικό χώρο της λαϊκής ∆εξιάς».

Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που µίλησε για πρόσωπα που δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη Ν∆ και στρέφονται εναντίον της, υποστηρίζει ότι «η ΝΔ είναι ο κόσµος της, η βάση της, όλες οι Ελληνίδες και οι 'Ελληνες που ασπάζονται τις αρχές και τις αξίες της παράταξης που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραµανλής», σημειώνει ότι «αυτοί που στρέφονται εναντίον της Νέας ∆ηµοκρατίας είναι όλοι όσοι αµφισβητούν αυτές ακριβώς τις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή της και οι οποίοι µε µεγάλη θλίψη διαπιστώνω ότι βρίσκονται σήµερα στην ηγετική οµάδα του κόµµατος.

Φωνές διχαστικές και ακραίες» και προσθέτει: «εγώ υπήρξα πάντοτε συνεπής σ’ αυτές τις αρχές και τις αξίες και αυτές ακριβώς µεταλαµπάδευσα στη Νέα Ελληνική Ορµή. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη Νέα ∆ηµοκρατία, όµως, σας καλώ να τους αναζητήσετε αλλού».
 

Πολιτική

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ημέρα κατά της Ομοφοβίας

Μητσοτάκης

Μήνυμα με αφορμή την Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας στέλνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα του 21ου αιώνα υποδέχεται την Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, αγωνιζόμενη να εκλείψουν οι θλιβερές αιτίες που την καθιέρωσαν. Η Πολιτεία μας οφείλει να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κάθε τους έκφανση», τονίζει ο πρωθυπουργός ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα όπου έχει δημοσιεύσει μία εικόνα στην οποία αναγράφεται ότι «στις σύγχρονες Δημοκρατίες δεν έχουν θέση διαχωρισμοί με βάση την καταγωγή, τη θρησκεία ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό».

 

Ειδήσεις σήμερα

Συνάντηση Δένδια με τον Παλαιστίνιο πρέσβη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες

Επίσκεψη Δένδια σε Ισραήλ και παλαιστινιακά εδάφη την Τρίτη