Πολιτικό Παρασκήνιο

Οργή στα social media για την ανάρτηση του Μπαλαούρα με τον Μανώλη Γλέζο

Μπαλαουρας  γλέζος

Οργή στα social media προκάλεσε η κίνηση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, να δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο.

Ο πρώην βουλευτής αφού κατέβασε τη φωτογραφία και ζήτησε συγγνώμη: «Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..», έγραψε ο Μάκης Μπαλαούρας.

 

 

Στη συνέχεια προχώρησε και σε μία δεύτερη ανάρτηση: «Ήταν καταβεβλημένος σωματικά, αλλά ζωηρός, δε το έβαζε κάτω & είπε τι πρέπει να κάνουμε για να μη ξεχαστούν οι οφειλές της Γερμανίας κτλ. Τον άφησα αναπτερωμένος & αισιόδοξος, από ζωηρότητα πνεύματος του. Ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες».

 

 

Δείτε μερικά από τα tweets των χρηστών:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Απίθανη δήλωση βουλευτή: Τα αγγλικά στο νηπιαγωγείο εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα

μπέττυ σκούφα

Μπορεί η Ελισσάβετ (κατά κόσμο Μπέττυ) Σκούφα να αξίωσε χθες μέσα από τη Βουλή να μην πέσουν από μικρά τα παιδιά στα χέρια των Αμερικανών μαθαίνοντας την Αγγλική όμως η ίδια, όπως τουλάχιστον αναφέρει το βιογραφικό της, γνωρίζει άριστα τη Γερμανική και την Αγγλική γλώσσα. 

 

 

Ποιες άλλες θεωρίες έχει εκφράσει κατά καιρούς με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός στο διαδίκτυο;

Ότι τα σχολικά γεύματα (που μοιράζονταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) "αποτελούν ένδειξη μιας ανεπτυγμένης και με κοινωνικό κράτος χώρας διότι" όπως ισχυρίζονταν σχολικά γεύματα σερβίρονται σε μαθητές όλων των σχολείων 14 χωρών όπως η ΗΠΑ, η Φιλανδία η Σουηδία". Αυτό κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου το 2016.

Η πιο πρόσφατη αναφορά της είναι η άποψη της για τις κάμερες στα σχολεία για τη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

"Είναι προφανές, δήλωσε, ότι η υπουργός έχει τόση άγνοια εκπαιδευτικών θεμάτων, που είναι άκρως επικίνδυνη και άρα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα. Αλλιώς το εγχείρημα θα φέρει τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης θα είναι συνένοχος στο έγκλημα της αστυνόμευσης και του εκφοβισμού των μαθητών μέσα στο Ελληνικό Σχολείο"