Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στο Μάτι, λέει το Μαξίμου

mati3.jpeg
 clock 14:52 | 23/08/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι δεν είχε ανακοινώσει εκ των προτέρων την επίσκεψή του στο Μάτι το μεσημέρι της Πέμπτη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «πήγε σαν τον κλέφτη» στο Μαξίμου ενώ εξαπολύεται επίθεση και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το γεγονός ότι κάλυψε τηλεοπτικά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου έχει ως εξής: 

Την ίδια ώρα που ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής , ο κος Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη, και μόνο με τη «κομματική» κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες.
Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis