Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νικήτας Κακλαμάνης: Παραπέμπει την Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Κακλαμάνης
 clock 15:48 | 22/07/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Για ακτιβισμό χωρίς πολιτική ουσία κατήγγειλε την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης κηρύσσοντας την επανέναρξη των εργασιών της Ολομέλειας.

Η συζήτηση στη Βουλή είχε διακοπεί μετά τις απόπειρες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας να μετατρέψει την διαδικασία σε σόου εξαπολύοντας προσωπικές επιθέσεις στους πολιτικούς της αντιπάλους.

Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι με προσωπική του απόφαση στέλνει τα πρακτικά με όλες τις παρεμβάσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας προκειμένου τα μέλη της να αποφασίσουν και να εισηγηθούν αν πρέπει να επιβληθούν ποινές κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Όταν κάποιος δεν έχει να μιλήσει για την πολιτική ουσία κάνει ακτιβισμό. Η αίθουσα της Ολομέλειας δεν είναι για τέτοια πράγματα» είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής αρνούμενος να δώσει τον λόγο στην κα Κωνσταντοπούλου.

Κωνσταντοπούλου: το λόγο κ. Πρόεδρε

Κακλαμάνης: δεν έχετε το λόγο.

Κωνσταντοπούλου: … (φωνές)

Κακλαμάνης: έχω μάθει να απαντώ μόνο σε σοβαρές παρατηρήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης στην οδό Αθητάκη

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis