Πολιτική

Μπακογιάννη για τροχαίο έξω από τη Βουλή: Θα αποδοθούν ευθύνες

Ντόρα Μπακογιαννη

Με την οικογένεια του νεαρού που ενεπλάκη στο τροχαίο έξω από τη Βουλή επικοινώνησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, της οποίας το υπηρεσιακό αυτοκίνητο χτύπησε τη μοτοσικλέτα.

Η κυρία Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της, αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή της, διαβεβαίωσε ότι η  υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Πιο αναλυτικά γράφει η βουλευτής της ΝΔ στο twitter: «Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».  

Το χρονικό 

Το πρωί της Παρασκευής, την ώρα που σε εξέλιξη βρισκόταν η συζήτηση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της συζήτησης της Ώρας του Πρωθυπουργού έλαβε χώρα στη Βασιλίσσης Σοφίας ένα σοβαρότατο ατύχημα. Υπηρεσιακό όχημα της Βουλής, που αργότερα αποδείχτηκε ότι ανήκει στην κυρία Μπακογιάννη, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη Βασιλίσσης Σοφίας (από την πλευρά των «λουλουδάδικων») για να εισέλθει στον προαύλιο χώρος της Βουλής.  

Ειδήσεις σήμερα 

ΚΚΕ: Αντί να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές η κυβέρνηση αποδυναμώνει το δημόσιο σύστημα υγείας 

ΣΥΡΙΖΑ : Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για τα συμφέροντα των ιδιωτικών κλινικών

Πελώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την έξοδο από την υγειονομική κρίση – Καλεί σε 31 συγκεντρώσεις

Πολιτική

Μητσοτάκης για εργασιακό νομοσχέδιο: Δίνει δύναμη στον εργαζόμενο

Μητσοτάκης

Ανάρτηση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο έκανε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι «το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προστατεύει τους εργαζόμενους. Ενισχύει τα δικαιώματά τους. Αναβαθμίζει την Επιθεώρηση Εργασίας. Προωθεί την ισορροπία μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Διορθώνει αδικίες του παρελθόντος».

«Με λίγα λόγια: δίνει δύναμη στον εργαζόμενο», καταλήγει ο Πρωθυπουργός αναφορικά με το νομοσχέδιο που παρουσιάστηκε σήμερα από τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη.

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού

 

 

 

ειδησεις σημερα

Εργασιακά: Καταργείται το ΣΕΠΕ – Πώς θα λειτουργεί η νέα Επιθεώρηση Εργασίας

Δοξαστάκης για την αντιπεριφέρεια: Μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη

Εστίαση - Δήμος Ηρακλείου: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων