Πολιτική

Μητσοτάκης συναντάει Λεβέντη

μητσοτακης λεβεντης

Το απόγευμα της Τετάρτης συναντήθηκαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Κατά την είσοδό του στο γραφείο του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε με χιούμορ προς τον κ. Λεβέντη: «Έχεις φαίνεται περισσότερο ενδιαφέρον από τους άλλους αρχηγούς, ήλθαν περισσότεροι φωτογράφοι». Επίσης, του είπε ότι το πρωί ήταν στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε τη Γεωργική Σχολή, όπου γίνεται καλή δουλειά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη εάν θα δει τα παιδιά του και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε ότι «θα φύγει την Παρασκευή και θα επιστρέψει την Κυριακή», γιατί υπάρχουν οι εξεταστικές από τη Μεγάλη Δευτέρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πολιτική

Πέτσας: Βάλαμε φρένο στο ιικό φορτίο και είμαστε σε θέση να ανοίξει το λιανεμπόριο

Στέλιος Πέτσας

Ικανοποιητική» χαρακτήρισε την κατάσταση σε όλη τη χώρα, όσον αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη. «Όπου χρειάζεται γίνονται επεμβάσεις. Αύριο θα είναι λίγο πιο δύσκολα και θα χρειαστεί προσοχή, αλλά οι κοινωνίες δεν είναι φτιαγμένες να είναι κλειστές» είπε αναφερόμενος στο άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

«Αν δεν είχαμε πάρει απόφαση τότε να βάλουμε φρένο στο ιικό φορτίο τώρα δεν θα μπορούσαμε να ανοίξουμε σχολεία κι αγορά, ήταν ένα προληπτικό μέτρο», ανέφερε. Όσον αφορά στο αν θα ακολουθήσει η άρση και άλλων περιοριστικών μέτρων ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι ελπίζει οι ειδικοί να δώσουν το πράσινο φως και για άλλες δραστηριότητες.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Πρόστιμο για το... παρεάκι στο υπό κατασκευή μαγαζί του

"Ζωντανεύει" ξανά το λιανεμπόριο σε όλη τη χώρα - Τί πρέπει να γνωρίζετε

Ηράκλειο: Ένοχος ο 38χρονος για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας