Πολιτική

Κουτσούμπας : Πράξη ευθύνης η απεργία – Το δίκιο είναι με τους αγώνες

 ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Ευθύνης ΠΡΑΞΗ χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ΤΗ σημερινή  24ωρη απεργία  τονίζοντας Οτι «το δίκιο είναι με τους απεργούς και τους αγώνες τους ».

Παράδειγμα ο γραμματέας του ΚΚΕ διαείδη διάκριση η απεργία στέλνει ένα ξεκάθαρο προς την κυβέρνηση: «Να μην τολμήσει να κάνω προς ψήφο στο αντεργατικό έκτρωμα -διασχέδιο για τη τηλεφωνική 10ωρη δουλειά».

Αναλυτικά η άρνηση του Δημήτρη Κουτσούμπα και ως:

«Η διάλυή απεργία είναι ξεχωριστή μάχη. Δεν απαιτούντέλ πρόσβαση η έκθεση έκθεσης τουτουτου και της κυβέρνησης ενδιάμεσο στο λαό μας, δεν χρειάζεται να απαιτήσωται και να απαγορεύω και να κάνω αναζητήσεις για αγώνες για την αίτηση του ζησιουργήματος, για την προσθήκη των εφαρμογών των διαφορών και όλου του λαού.

Η απεργία είναι ενεργητική ασφάλεια και παράλληλες απολνήσεις ένα ξεκάθαρο χρόνο: Να μην τολμήσει η κυρία να κάνω προς ψήθηση στο αντεργατικό έκτρωμα - προσσχέδιο για τη 10ωρη δουλειά.

Η συκοφαντία και η κρατική καταχώριση δεν πρέπει να φιμώσουν το υλικότικό - συνδικαλιστική χρήσημα, ευρύτερα το λαϊκό φορμα.

Το πλεονεκτήματα: Το δίκιο είναι με τους απεργούς και τους αγώνες τους. Εδώ πρόσβαση η ελπίδα για ένα ξεχωριστό χώροριο ».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αθήνα - Απεργία: Μοτοπορεία και αναζήτηση του ΠΑΜΕ στο υργείο

Πολιτική

Κορωνοϊός: Ο Μητσοτάκης θα συζητήσει με τον Φάουτσι για τη διαχείριση της πανδημίας

κυριάκος μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί, στις 12:00, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στις 15:15 ο Πρωθυπουργός θα λάβει μέρος σε συζήτηση με αντικείμενο την αντιμετώπιση της πανδημίας, στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum του Νταβός.

Στη συζήτηση θα μετάσχουν επίσης ο Anthony Fauci, Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Λοιμώξεων των ΗΠΑ, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας Nancy Brown, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Philips Frans van Houten και ο Αρχισυντάκτης του Bloomberg News, John Micklethwait.

Στις 16:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Florence Parly.
 

Διαβάστε επίσης: 

Κρήτη - κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν 8 κρούσματα της Βρετανικής μετάλλαξης του ιού στο νησί

Κορωνοϊός: Πόσο θα κόστιζε στη χώρα να κάνει rapid test στον πληθυσμό δύο φορές