Πολιτική

Κοντοζαμάνης: Το σύστημα υγείας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα κορωνοϊού

Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης

Το σύστημα υγείας, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα κορωνοϊού, τόνισε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά την σημερινή ενημέρωση στο υπουργείο για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Όπως υπογράμμισε ο υφυπουργός, από την αρχή σχεδιάσαμε έχοντας στο μυαλό μας τα χειρότερα σενάρια, βλέποντας και τι συμβαίνει γύρω μας, ενισχύσαμε το σύστημα υγείας με υλικούς και ανθρώπινους πόρους για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Όλα κρίνονται εκ της αποτελεσματικότητας, πρόσθεσε, και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής μας δικαιώνουν. Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και στηριζόμαστε σε αυτό, είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ο κ. Κοντοζαμάνης επισήμανε ότι δούλεψε κάθε βαθμίδα του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ακόμη και η πρωτοβάθμια φροντίδα για την οποία γίνεται πολύς λόγος. Υπήρξαν Κέντρα Υγείας αποκλειστικά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ακόμη και γιατροί. Υπήρχαν συγκεκριμένα πρωτόκολλα για αντιμετώπιση όλων των καταστάσεων, και πλήθος πράξεων νομοθετικού περιεχομένου.

Τέλος ο κ. Κοντοζαμάνης, έκανε έκκληση σε «νέους και παλιούς» αιμοδότες,να σπεύσουν να δώσουν αίμα, λέγοντας ότι υπάρχει έλλειψη. Αναφέρθηκε δε, αιμοδοσία που οργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο Μέγαρο Μουσικής από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Gossip - LifeStyle

Αϊβάζης: Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο

giannis_aivazis_koronoios_2-1280x1027.jpg

Όπως σας ενημερώσαμε, ο Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Ο Γιάννης Αϊβάζης  έκανε την πρώτη του ανάρτηση από το νοσοκομείο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη συμπαράσταση και στήριξή σας αυτή τη δύσκολη στιγμή!!! Όλα βγαίνουν καλώς, να ακούτε τους ειδικούς και να ξέρετε ότι δεν είμαστε άτρωτοι!!! Τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά 

Διαβάστε επίσης 

GNTM: Όταν εκκένωσαν την βίλα λόγω των πυρκαγιών

ESPA BANNER