Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι επισκέφθηκε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, υποστηρίζοντας πως δεν υφίσταται καμία μήνυση εις βάρος της, διαψεύδοντας ουσιαστικά διαβίβαση ποινικής δικογραφίας εις βάρος της στις αρμόδιες αρχές για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών.
Η διαβίβαση της ποινικής δικογραφίας σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έπειτα από αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση, μεταξύ άλλων και σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σχετικά με τα βίντεο που καταγράφηκαν με κινητό τηλέφωνο εντός της αίθουσας όπου διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση των Τεμπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία κατατέθηκε αρχικά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας και στη συνέχεια προωθήθηκε στον Άρειο Πάγο. Από εκεί διαβιβάστηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και εν συνεχεία στη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο άρσης ή μη της βουλευτικής ασυλίας.
Μιλώντας στο OPEN η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι έχει γίνει «αναβάθμιση της στοχοποίησής μου. Εγώ αποδέχομαι ότι είμαι σε κίνδυνο και θα συνεχίσω να κάνω το καθήκον μου».
Επίσης υποστήριξε ότι «υπάρχει ένα σύστημα να συγκαλύψει και να καταστρέψει στοιχεία. Όχι απλά δεν διαπράττω αδίκημα αλλά έχω καθήκον να παρουσιάσω τις αξιόποινες πράξεις που διαπράττουν άλλοι. Και επίορκοι αστυνομικοί και επίορκοι δικαστές – εισαγγελείς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ