Πολιτική

Η ΛΑΕ καταγγέλει τον τραυματισμό στελέχους της

λαικη ενοτητα

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, αναφέρει τα εξής:

"Καταγγέλλουμε τον τραυματισμό από αυτοκίνητο στελέχους της ΛΑ.Ε την ώρα εξόρμησης κατά των πλειστηριασμών στο Μαρκόπουλο. Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει την συμπαράστασή της στο στέλεχός της Ίωνα Κωνσταντίνου, τον οποίο τραυμάτισε διερχόμενο αυτοκίνητο σε πεζόδρομο του Μαρκόπουλου κατά τη διάρκεια εξόρμησης κατά των πλειστηριασμών και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση.
Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει την στάση των αστυνομικών οργάνων τα οποία όχι μόνο δεν συνέλαβαν τον «απρόσεκτο» οδηγό αλλά όλως περιέργως τον άφησαν μετ' επαίνων ελεύθερο.
Η καταγγελία μας παίρνει και άλλες διαστάσεις διότι, όπως σημειώνουν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός επιδίωκε να τρομοκρατήσει τους αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επέπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στον Ίωνα Κωνσταντίνου, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα γιατί πρόλαβε να πηδήξει στα πλάγια.
Απαιτούμε την άμεση και πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών τραυματισμού του Ίωνα Κωνσταντίνου και των κινήτρων του δράστη.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, υπογραμμίζουμε ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει, όπως δεν θα περάσουν και οι πλειστηριασμοί της λαϊκής περιουσίας όσους ηλεκτρονικούς τρόπους και αν σκαρφιστεί το μνημονιακό καθεστώς.
Κάτω τα χέρια από τα σπίτια των πολιτών και τις λαϊκές περιουσίες.
Να ενωθούμε και να πυκνώσουμε τις δίκαιες γραμμές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών".
 

Πολιτική

Ανοίγει ο δρόμος προς την φυλακή για τον Γιάννη Λαγό

Γιάννης Λαγός

Τα μέλη της επιτροπής νομικών θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισαν σήμερα υπέρ της άρσης της ασυλίας του πρώην χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή, Γιάννη Λαγού, με 22 ψήφους υπέρ και 2 κατά. Η απόφαση αυτή αφορά την καταδίκη του Λαγού για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η ψηφοφορία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την άρση της ασυλίας του Λαγού που είναι και το τελικό στάδιο αυτής της πολύμηνης διαδικασίας. Δεν έχει οριστεί ακόμα η ημέρα της ψηφοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κεφαλογιάννης: Ανησυχία για την αύξηση των τιμών στα τρόφιμα λόγω επιπλέον φόρου στα λιπάσματα

Βαρουφάκης για εργασιακά: Με το ν/σ Χατζηδάκη πάμε σε πολεμικές στιγμές

ΚΚΕ για Κεραμέως : Πρόκληση να παραμένουν κλειστά τα Πανεπιστήμια