Πολιτική

Γεννηματά σε Τσίπρα: Είστε ένας κακός Πρωθυπουργός

τσίπρας γεννηματά

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για τις τροπολογίες των προαπαιτούμενων η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Σήμερα παρακολουθούμε τον απόλυτο εξευτελισμό του Πρωθυπουργού, της Κυβέρνησης του και των βουλευτών του», είπε η κ. Γεννηματά.
«Κ. Τσίπρα, πάρτε το απόφαση, είστε ένας κακός Πρωθυπουργός όσο και αν κόβετε το θέμα από τις Πανελλαδικές, δεν σας σώζει τίποτα», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πολιτική

Ανοίγει ο δρόμος προς την φυλακή για τον Γιάννη Λαγό

Γιάννης Λαγός

Τα μέλη της επιτροπής νομικών θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισαν σήμερα υπέρ της άρσης της ασυλίας του πρώην χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή, Γιάννη Λαγού, με 22 ψήφους υπέρ και 2 κατά. Η απόφαση αυτή αφορά την καταδίκη του Λαγού για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η ψηφοφορία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την άρση της ασυλίας του Λαγού που είναι και το τελικό στάδιο αυτής της πολύμηνης διαδικασίας. Δεν έχει οριστεί ακόμα η ημέρα της ψηφοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κεφαλογιάννης: Ανησυχία για την αύξηση των τιμών στα τρόφιμα λόγω επιπλέον φόρου στα λιπάσματα

Βαρουφάκης για εργασιακά: Με το ν/σ Χατζηδάκη πάμε σε πολεμικές στιγμές

ΚΚΕ για Κεραμέως : Πρόκληση να παραμένουν κλειστά τα Πανεπιστήμια