Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Ο Βενιζέλος εγκατέλειψε και αυτό διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ

 clock 11:27 | 02/06/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου να εγκαταλείψει στην κρίσιμη αναμέτρηση για το Κίνημα και τη χώρα, δήλωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για την απόφαση Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει από το κίνημα αμέσως μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Οι απόντες από αυτή τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε η κυρία Γεννηματά, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά του κυρίου Βενιζέλου, αμέσως αφότου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 100ό δημοτικό σχολείο Αθηνών στον Νέο Κόσμο, στις 11 το πρωί.

Σήμερα οι πολίτες θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, είπε βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα και πρόσθεσε πως «στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το στόχο υπηρεττώ με την επιλογή Καμίνη».

«Ανοίγουμε τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους», δήλωσε, αναφέροντας πως «τώρα έχει έρθει η ώρα να τελεοώσουμε με τις απομιμήσεις, τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ» και να αποτελέσουμε ανάχωμα στις πολιτικές της Δεξιάς. 

Τέλος η κυρία Γεννηματά δήλωσε πως πρότεινε στον κύριο Βενιζέλο να είναι υποψήφιος «σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε, με σταυρό».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis