Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Ανεβαίνει ο λογαριασμός των μέτρων

λεβεντης βουλη.jpg

«Ο λογαριασμός των μέτρων ανεβαίνει και η υπομονή των πολιτών μειώνεται», τονίζει, σε σχετική ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, για να προσθέσει: 

«Η κυβέρνηση της “ελπίδας”, της “ευαισθησίας” και της “απαλλαγής από το παλιό” συνεχίζει να δείχνει κατώτερη των περιστάσεων. Αν ήξεραν οι πολίτες προεκλογικά, τι καταστροφή θα φέρνατε στην Ελλάδα, θα σας έστελναν με την ψήφο τους πανηγυρικά και με συνοπτικές διαδικασίες εκτός Βουλής λόγω ανικανότητας».

«Οι προτάσεις της EK δεν σας φάνηκαν λειτουργικές, και γι’ αυτό αποφασίσατε να ταπεινώσετε όλες τις τάξεις των πολιτών», καταλήγει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.
 

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Απογοητευτικό το θέαμα του πρωθυπουργού, ενώ η Αχαΐα φλέγεται

ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τις μεγάλες πυρκαγιές στην Αχαΐα, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό.

Επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται, τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες.», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ: Με ευθύνη της κυβέρνησης άμεση καταγραφή των ζημιών στην Αιγιαλεία

Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά ξέσπασε στο Σουφλί