Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση Κασσελάκη

ΠΟΛΑΚΗΣ
 clock 18:33 | 25/07/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι πλέον ο Παύλος Πολάκης, μετά το νέο περιστατικό που πρωταγωνίστησε στη Βουλή.

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Η απομάκρυνση Πολάκη ήρθε έπειτα από ένα ακόμα επεισόδιο που πρωταγωνίστησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε βάρος συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Πολάκης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, απευθύνθηκε στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, η οποία παρίστατο στην αίθουσα, με τρόπο που οδήγησε και την ίδια την συνάδελφό του, Αθηνά Λινού, να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία, συνεργάτη του υπουργού, που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», είπε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης πυροδότησαν σφοδρές αντιδράσεις στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.

Ακόμα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού επέκρινε τη στάση του συναδέλφου της, ζητώντας συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», παρενέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, η οποία, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», τόνισε χαρακτηριστικά ξεσπώντας σε κλάματα.

Περικοπή μισού μισθού για τον Παύλο Πολακη αποφάσισε ο πρόεδρος της Βουλης

Την απευθυνση μομφής καθώς και περικοπή μισού μισθού για τον Παύλο Πολακη αποφάσισε ο πρόεδρος της Βουλης, Κώστας Τασούλας, με αφορμή την αήθη επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη. 

«Ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συναδελφους» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, κάνοντας λόγο για «απεχθες και αηδιαστικό περιστατικο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυπόλητος στο γραφείο ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πανελλήνιες 2024: Αγωνία τέλος για τους υποψήφιους - Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής

Εκπρόσωπος ΥΠΟΙΚ για φορολογικές: Παραπονιούνται οι γυναίκες των λογιστών όταν δίνουμε παράταση

 
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis