Πολιτική

Δένδιας: H Ελλάδα επιστρέφει στη Λιβύη και θα παραμείνει

Νίκος Δένδιας

Το μήνυμα πως η Ελλάδα επιστρέφει στη Λιβύη, έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε δήλωσή του κατά την επίσκεψή του στην Ελληνική Κοινότητα της Βεγγάζης.

Στην αρχή της δήλωσής του ο υπουργός Εξωτερικων δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας και τόνισε πως αυτό που μπορεί να υποσχεθεί στην κοινωνία της Βεγγάζης είναι ότι η Ελλάδα επιστρέφει. «Επιστρέφει να βοηθήσει όσο πιο πολύ μπορούμε. Με το λαό μας, με την ιδιότητα του μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιθυμούμε να διατηρήσουμε τη φιλία μας με τη Λιβύη και να βοηθήσουμε τη Λιβύη να προχωρήσει μπροστά και να γίνει ευημερούσα και σταθερή χώρα» επισήμανε περαιτέρω.

«H Ελλάδα είναι εκ νέου παρούσα στη Λιβύη και θα παραμείνει» έγραψε ο Νίκος Δένδιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για την επίσκεψη.

 

 

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Δένδιας: Χαρούμενο Μπαϊράμι στους Έλληνες μουσουλμάνους

Νίκος Δένδιας

Ευχές σε όλους τους Έλληνες μουσουλμάνους έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με αφορμή την έναρξη του Eid Al-Fitr (Σεκέρ Μπαϊράμ), που ακολουθεί το τέλος του Ραμαζανίου, του ισλαμικού ιερού μήνα της νηστείας.

«Ευχόμαστε χρόνια πολλά και χαρούμενο Μπαϊράμι στους Έλληνες μουσουλμάνους, όπως και στους μουσουλμάνους σε ολόκληρο τον κόσμο! Ειρήνη, ευτυχία και ευημερία σε όλους», έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών στο Twitter.

 

 

 

ειδησεις σημερα

Η εξομολόγηση του βουλευτή της ΝΔ: Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου

«Μπράβο» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Ελλάδα για θρησκευτικές ελευθερίες και εβραϊκή κοινότητα

Λευτέρης Αυγενάκης: Κοντά στους μικρούς μαθητές