Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Aντώνης Σαμαράς: Πέθανε η κόρη του σε ηλικία 34 ετών
αμαρας
 clock 00:21 | 08/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών, η κόρη του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, Λένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη Λένα Σαμαρά, υπέστη επιληπτική κρίση και άμεσα έγινε προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς αποτέλεσμα. Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού  δεν αντιμετώπιζε κάποιο γνωστό πρόβλημα υγείας αλλά φέρεται να νοσηλεύτηκε μετά από επιληπτική κρίση.

Η Λένα Σαμαρά, είχε τελειώσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο City στο Λονδίνο, ως Πολιτικός Μηχανικός, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της Γεωργίας Σαμαρά, ενώ είχε αποφοιτήσει το 2008 από το Κολέγιο Αθηνών.

Η αδυναμία της ήταν το τένις, αφού το 2007 είχε συμμετάσχει στην ομάδα των μαθητών του Κολλεγίου στο Heart-to-Heart Partnership Program, μια διοργάνωση της πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο ενόψει των Ολυμπαικών Αγώνων του 2008.

Είχε έναν αδερφό τον Κώστα, ο οποίος γεννήθηκε το 1998.

Διαβάστε επίσης

Ποιά νησιά εξετάζουν εισιτήριο στους τουρίστες της μίας μέρας – Πόσο θα κοστίζει

Θεσσαλονίκη: Πέντε τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis