Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Δεν δεχόμαστε κανενός είδους παζάρι, θέλουμε σεβασμό στα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Νίκος Ανδρουλάκης
 clock 16:47 | 28/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

«Δεν δεχόμαστε κανενός είδους παζάρι, θέλουμε σεβασμό στα κυριαρχικά μας δικαιώματα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη έχει ως εξής:

«Στα βουνά της Πίνδου γράφτηκαν ένδοξες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μας. Ο λαός μας με λιγοστά μέσα, αλλά με όπλο την εθνική ομοψυχία, νίκησε έναν ισχυρότερο αντίπαλο.

Γι' αυτό και 84 χρόνια μετά τιμούμε τους ήρωες, που έδωσαν τα πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για την ελευθερία της πατρίδας μας, πετυχαίνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη.

Όμως, σήμερα έχουμε χρέος ως χώρα να στείλουμε και ένα καθαρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται ως αναθεωρητές της Ιστορίας τα εθνικά μας συμφέροντα.

Δεν δεχόμαστε κανενός είδους παζάρι. Θέλουμε σεβασμό στα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Το μόνο, λοιπόν, που έχουμε να μοιραστούμε με τους γείτονές μας είναι μια κοινή αντίληψη για σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και να είναι αυτή η βάση της ευημερίας και της προόδου όλων των λαών της ευρύτερης περιοχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το National Geographic καλεί σχεδόν 300 εκατ. κόσμο να επισκεφτεί τα Μετέωρα

Συγκίνηση στην Θεσσαλονίκη: Δακρυσμένος εύζωνας στην στρατιωτική παρέλαση

Ξεκίνησαν από το Τομπρούκ της Λιβύης για Κρήτη, πληρώνοντας 5.000 ευρώ ο καθένας

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis