Skip to main content
ΠΕΡΙΕΡΓΑ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πανεπιστήμιο απαγορεύει στους φοιτητές το φλερτ και τις σεξουαλικές σχέσεις με καθηγητές και προσωπικό

αμφιθέατρο πανεπιστημιου
 clock 12:43 | 10/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Οδηγίες να σταματήσουν το φλερτ με μέλη του προσωπικού του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ έλαβαν οι φοιτητές βάσει μιας νέας πολιτικής του φημισμένου βρετανικού ακαδημαϊκού ιδρύματος που απαγορεύει τις σεξουαλικές σχέσεις με καθηγητές.

Το Κέιμπριτζ δημοσίευσε ένα σύνολο νέων κανόνων, που θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου, και περιλαμβάνουν μια προειδοποίηση κατά συμπεριφοράς «που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως φλερτ» προς τα μέλη του προσωπικού, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα "The Telegraph".

Βάσει του νέου κώδικα συμπεριφοράς το προσωπικό του πανεπιστημίου υποχρεούται να αναφέρει τέτοιες συμπεριφορές ή άλλες που θα μπορούσαν να εκληφθούν ως «προσέγγιση προς μια προσωπική, ιδιαίτερα στενή σχέση» στον επικεφαλής του τμήματός του ή σε εκείνο του ανθρώπινου δυναμικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ισραήλ: Ο Μπένι Γκαντς παραιτήθηκε από την πολεμική κυβέρνηση Νετανιάχου

Κρατούμενος πήρε άδεια να ψηφίσει και.... την κοπάνησε

Μόσλει: Το συγκινητικό αντίο της συζύγου του παρουσιαστή στον «υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό σύζυγό της»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis