Περίεργα - Παράξενα

Κορωνοϊός: Προσέλαβαν φαντάσματα να τρομάζουν τον κόσμο για να μην βγαίνει από το σπίτι(βίντεο)

φάντασμα

Έντυσαν ανθρώπους φαντάσματα για να τρομάζουν οι κάτοικοι και να μην σπάνε την καραντίνα.

Συγκεκριμένα, το χωριό Κεπούχ, στο νησί της Ιάβας, προσέλαβε επαγγελματίες φαντάσματα για να εξασφαλιστεί η συμμόρφωση των χωρικών με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Τα φαντάσματα επιτίθενται στους περαστικούς που παραβιάζουν τους κανόνες κι απειλούν να τους πάρουν μαζί τους στον άλλο κόσμο.

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα, όμως, δεν φαίνεται να είχε το αποτέλεσμα που αναμενόταν. Αντί να κρατήσει τους χωρικούς σπίτια τους, τα φαντάσματα έγινε ένας λόγος για τους κατοίκους του χωριού να βγουν έξω να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει.

Γι’ αυτό το λόγο, το σχέδιο άλλαξε. Το ρόλο των φαντασμάτων ανέλαβαν πλέον ομάδες εθελοντών, που περιπολούν στο χωριό για να εντοπίζουν όσους συγχωριανούς τους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα αποκλεισμού για την πανδημία κορονοϊού.

Δείτε το βίντεο:

Gossip - LifeStyle

Πετράκος: «Από το βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι κορωνοϊός, ούτε ο Τιτανικός...»

Γρηγόρης Πετράκος

Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και για ακόμα μία φορά είπε την άποψή του για τον κορωνοϊό.

«Εγώ δεν έκανα ποτέ τον επιστήμονα. Έκανα τον δημοσιογράφο. Έπαθα μια συμφόρηση με αυτά που έβλεπα το πρώτο εξάμηνο. Άρχισα να ψάχνω πάρα πολύ. Έβλεπα συνεντεύξεις επιστημόνων από όλο τον κόσμο. Κάτι δεν μου κολλούσε εσωτερικά. Όταν άρχισα να βλέπω δεκάδες ξένους επιστήμονες να λένε άλλα πράγματα, είπα πως αυτό που λένε αυτοί εμένα μου κολλούσε περισσότερο από αυτό που ακούω από το επίσημο αφήγημα. Όταν μάζεψα πολλές τέτοιες γνώμες, άρχισα να τις δημοσιεύω. Όχι δικές μου, των επιστημόνων.

Εγώ δεν το χρειάζομαι το εμβόλιο. Μου το έχουν πει τρεις καθηγητές πανεπιστημίου. Επειδή έχω τον ψευδάργυρο και την D3 στα 80, εμένα μου έχει πει καθηγητής πανεπιστημίου ότι από το βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι κοροναϊός, ούτε ο τιτανικός. Αυτά είναι πράγματα γνωστά στην ιατρική. Εγώ δεν προσπαθώ να παρασύρω κάποιον άλλο. Αυτή είναι προσωπική μου επιλογή. Εγώ δεν έχω αρρωστήσει ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν παίρνω φάρμακα. Κάνω μια άλλη ζωή. Εγώ έκανα τον δημοσιογράφο, γιατί στα δελτία δεν είδα να τον κάνει κάποιος άλλος. Αρνούμαι τον όρο αντιεμβολιαστής και αρνητής. Δεν αρνούμαι τον ιό, αρνούμαι τη σοβαρότητα και τα μέτρα. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια. Θέλω το εμβόλιο να είναι ασφαλής και να έχω την επιλογή. Παλεύω για τα δικαιώματα…

Εγώ δεν καταφέρθηκα προσωπικά κατά του Πάνου Κιάμου, αλλά της συγκεκριμένης απόφασής του, που έχει μεγάλη διαφορά από αυτό που ζούμε τώρα. Τότε τα μαγαζιά είχαν την επιλογή. Η μομφή δεν ήταν στο ότι εργάστηκε, αλλά ότι επέλεξε να εργαστεί με τον διαχωρισμό. Δεν του τον είχαν επιβάλλει ακόμη. Μετά από μια εβδομάδα η κυβέρνηση το πήρε πίσω» είπε ο τραγουδιστής.

ESPA BANNER