Περίεργα - Παράξενα

Έπαυσαν κληρικό από τα καθήκοντά του γιατί η γυναίκα του... είναι άντρας

γυναίκα.png

Ένας Ουγκανέζος ιμάμης παύθηκε από τα καθήκοντά του, όταν αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα του Swabullah Nabukeera που είχε παντρευτεί ήταν στην πραγματικότητα άντρας.

Ο λόγος για τον Mohammed Mutumba ο οποίος έμαθε την αλήθεια όταν η γυναίκα του συνελήφθη από την αστυνομία για την κλοπή μιας τηλεόρασης από γείτονα και τη σωματική έρευνα που επακολούθησε.

Ο κλέφτης στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι προσποιούνταν τη γυναίκα ώστε να μπορέσει να παντρευτεί τον ιμάμη και να κλέψει τα χρήματά του, ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ στην πόλη Kayunga της Ουγκάντας.

Ο σοκαρισμένος Mutumba παύθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά τους ως κληρικός στο τζαμί της περιοχής, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για την υπόθεση, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

«Είχε γλυκιά φωνή, περπατούσε σαν γυναίκα και συνήθως φορούσε χιτζάμπ», λένε οι φίλοι του ιμάμη

Ο ιμάμης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του. Η γαμήλια τελετή είχε γίνει πριν από δυο εβδομάδες και η σύζυγός του τον απέφευγε, λέγοντας του ότι είχε περίοδο.

Όπως ανέφερε ο Mutumba, νόμισε ότι είχε παντρευτεί μια γυναίκα με το όνομα Swabullah Nabukeera, κατά τη διάρκεια παραδοσιακής μουσουλμανικής τελετής, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Οι φίλοι και οι συνάδερφοι του ιμάμη δήλωσαν ότι κι αυτοί είχαν ξεγελαστεί από τον απατεώνα, που συνήθως φόραγε χιτζάμπ.

 

 

Ελλάδα

Βρέθηκε νεκρή η ηλικιωμένη γυναίκα που αγνοείτο

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι η γυναίκα που αγνοείτο από χθες, στον Ληθαίο ποταμό, μετά από συντονισμένες ενέργειες δυνάμεων της ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή πυροσβεστικών και αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής, σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Τρικάλων, Ευάγγελου Τσιορλίδα, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.