Περίεργα - Παράξενα

Απορριμματοφόρο ξηλώνει παγκάκι και εκσφενδονίζει γυναίκα στον αέρα (βίντεο)

παγκάκια

Τη δραματική στιγμή που ένα απορριμματοφόρο ξηλώνει κατά λάθος ένα παγκάκι κι εκσφενδονίζει στον αέρα μια ηλικιωμένη γυναίκα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε πόλη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Η ηλικιωμένη γυναίκα καθόταν στο παγκάκι στο κέντρο του Ρότσεστερ την ώρα που έφθασε ένα απορριμματοφόρο κι άρχισε να αδειάζει έναν παρακείμενο κάδο. Στο βίντεο διακρίνεται ο μηχανικός βραχίονας του απορριμματοφόρου να αρπάζει από το πλάι τον κάδο, προτού μπλεχτεί κατά λάθος στο παγκάκι. Στη συνέχεια το σηκώνει κι εκτοξεύει στον αέρα τη γυναίκα, που διακρίνεται να τινάζεται μπροστά προτού καταλήξει στο οδόστρωμα. Το κύπελο με τον καφέ, που κρατούσε στα χέρια της χύνεται στην άσφαλτο και το φόρεμά της παγιδεύεται κάτω απ’ το παγκάκι, ενώ εκείνη προσπαθεί να απελευθερωθεί.

Ευτυχώς ο οδηγός του απορριμματοφόρου αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κι έτρεξε να τη βοηθήσει, όπως κι ένας περαστικός. Το περιστατικό συνέβη στις 29 Ιουλίου, αλλά έγινε viral από την περασμένη Τρίτη, που το ανήρτησε στο Twitter ένας χρήστης με πολλούς followers. Τυχερή στην ατυχία της η άγνωστη γυναίκα πιστεύεται ότι τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, ενώ οι Αρχές του Ρότσεστερ την αναζητούν για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά.

 

Περίεργα - Παράξενα

Απίστευτο: Μητέρα πούλησε το νεογέννητο μωρό της για γλυκά και ρούχα

μωρό βρέφος νεογέννητο

Μια μητέρα βρίσκεται υπό ποινική έρευνα στη Ρωσία φερόμενη ότι πούλησε το νεογέννητο μωρό της στη μαύρη αγορά έναντι 250 £, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η γυναίκα, 30 ετών, με την ονομασία Chechena, έχει τρία παιδιά σχολικής ηλικίας και σύμφωνα με πληροφορίες χρειαζόταν τα χρήματα «για να αγοράσει γλυκά και ρούχα για τα παιδιά».

Η καθαρίστρια τέθηκε υπό κράτηση αφού αξιωματούχοι παιδικής φροντίδας, που ήξεραν ότι ήταν έγκυος, υποψιάστηκαν για το πού βρίσκεται το μωρό της.

Είπε στους αξιωματικούς ότι συναντήθηκε με τους αγοραστές – ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά – μέσω γνωστών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στη συνέχεια, η Chechena φέρεται να χρησιμοποίησε το διαβατήριο της γυναίκας αγοράστριας αργότερα για να εισέλθει στο νοσοκομείο μητρότητας τον Απρίλιο.

Μετά τη γέννηση του μωρού στο Κρασνογιάρσκ, η μαία λέγεται ότι παρέδωσε το παιδί στον άντρα της γυναίκας, πιστεύοντας ότι ο άντρας ήταν σύζυγος της Chechena.

Δηλώσεις

«Όταν γέννησα έναν γιο, εμφανίστηκαν τα μητρικά μου ένστικτα», είπε η Chechena.

«Πριν φύγουμε από το νοσοκομείο, τον θήλασα η ίδια». Παρά τις δεύτερες σκέψεις της, είπε ότι συμφώνησε να προχωρήσει και να πουλήσει το μωρό.

«Πήραν αμέσως το παιδί με ταξί», είπε. «Αργότερα τους τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν απάντησαν. «Τότε με έβαλαν στη μαύρη λίστα.»

Αργότερα τράβηξε τα συμφωνημένα 250 £ (25.000 ρούβλια) που μεταφέρθηκαν στην κάρτα της, είπε.

«Το καλοκαίρι μου μετέφεραν τα χρήματα στην τραπεζική μου κάρτα, σαν ένα εφάπαξ ποσό», είπε. «Το χρησιμοποίησα για να αγοράσω γλυκά και ρούχα για τα παιδιά.

«Αν μου είχαν επιστρέψει το παιδί, τον τέταρτο γιο μου, θα τον έπαιρνα». Οι αγοραστές βρέθηκαν και βρίσκονται τώρα σε κράτηση.

Αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης και οι τρεις

Το αγοράκι είναι στη φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών. Η Chechena βρίσκεται υπό κατ ‘οίκον περιορισμό, ώστε να μπορεί να φροντίσει τους τρεις μεγαλύτερους γιους της.

Η γυναίκα και το ζευγάρι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών εάν καταδικαστούν βάσει της Ρωσίας για την εμπορία παιδιών.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντάρια Γκρίμπκοβα είπε: «Παραδέχθηκε ειλικρινά ότι παρέδωσε το μωρό για χρήματα σε ένα άτεκνο ζευγάρι που είχε γνωρίσει πριν από λίγο».

Ομολόγησε επίσης ότι χρησιμοποίησε το διαβατήριο της αγοράστριας στο νοσοκομείο μητρότητας, δήλωσε η Γκρόμπκοβα, σύμφωνα με το mirror.co.uk.