Περίεργα - Παράξενα

Απίστευτο βίντεο με "σύννεφο - τσουνάμι" πάνω από παραλία!

σύννεφο τσουνάμι

Ένα άκρως εντυπωσιακό φαινόμενο "αιχμαλώτισε" η κάμερα του Τζουζέπε Μαρτσέλο. Πρόκειται για το σύννεφο Arcus, το οποίο καλύπτει τον ορίζοντα και θυμίζει έντονα τσουνάμι. Μάλιστα, ο τρόπος που… απλώνεται θυμίζει ένα τσουνάμι. Το απειλητικό σύννεφο προσεγγίζει την πόλη της ιταλικής πόλης Πεσκάρα.

Σύννεφο Αrcus ονομάζεται ένα τρομακτικό, ωστόσο αβλαβές, φυσικό φαινόμενο το οποίο συχνά προμηνύει την άφιξη των καταιγίδων την άνοιξη και το καλοκαίρι.
Τα σπάνια αυτά μακριά σύννεφα σχηματίζονται συνήθως όταν ένα καθοδικό ρεύμα από ένα ταχέως κινούμενο μέτωπο καταιγίδας προκαλεί τον υγρό ζεστό αέρα να ανέβει.

Δείτε το βίντεο του sputnik:

Περίεργα - Παράξενα

Όταν η καλύτερη βολή σου σπάει το παρμπρίζ του... αυτοκινήτου σου!

κρικετ

Το χτύπημα της μπάλας έξω από το στάδιο στο έξι είναι το όνειρο κάθε παίκτη του κρίκετ, αλλά η μεγάλη βολή του Βρετανού ερασιτέχνη του κρίκετ Ασίφ Αλί του γύρισε μπούμεραγκ όταν η μπάλα κατέστρεψε το πίσω παρμπρίζ του δικού του αυτοκινήτου.

Παίζοντας για την ομάδα Illingworth St. Mary's Cricket Club εναντίον του Sowerby St Peter's στο Sunday League στο Δυτικό Γιορκσάιρ, ο Αλί πέταξε πολύ ψηλά τη μπάλα.

Η χαρά του μετατράπηκε σε απόγνωση καθώς έβλεπε τη μπάλα να προσγειώνεται στο παρμπρίζ και έπεσε στα γόνατα με το κεφάλι ανάμεσα στα χέρια του.

«Όταν η μπάλα πήγαινε προς το αυτοκίνητό μου, (είπα) ω όχι, όχι, όχι - τι συμβαίνει;» είπε ο Αλί στο ITV News. «Χτύπησε ευθεία στο τζάμι και σοκαρίστηκα. Παίζω για αυτό το κλαμπ πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν έφερα το αυτοκίνητό μου στον χώρο στάθμευσης, είναι πάντα παρκαρισμένο έξω».

Ο πρόεδρος του συλλόγου Τζέρεμι Ρόουντς τον έσωσε συμφωνώντας να πληρώσει για την επισκευή του αυτοκινήτου, το οποίο ο Αλί χρησιμοποιεί για να κερδίσει τα προς το ζην ως οδηγός ταξί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταϊλάνδη: Ελέφαντας γκρέμισε... τοίχο για να κλέψει ρύζι από μια οικογένεια

Ένα μήνυμα σε μπουκάλι ταξίδεψε στον Ατλαντικό για να ενώσει δύο έφηβους

Έσπασαν κυριολεκτικά και μεταφορικά τα δεσμά τους