Περίεργα - Παράξενα

Ανατίναξε το σπίτι του προσπαθώντας να εξολοθρεύσει μια μύγα

μυγα

Σε περίπτωση που στο σπίτι σας υπάρχει εγκατάσταση φυσικού αερίου και χρειαστεί να εξολοθρεύσετε κάποια μύγα, μην επιλέξετε την ηλεκτρική ρακέτα αλλά την πατροπαράδοτη μυγοσκοτώστρα, αν δεν θέλετε να έχετε την κατάληξη ενός ηλικιωμένου από τη Γαλλία. 

Όπως αναφέρει το BBC, ο αγνώστων λοιπών στοιχείων ηλικιωμένος άνδρας, που διανύει την 80η δεκαετία της ζωής του, ετοιμαζόταν να απολαύσει το βραδινό του φαγητό, όταν εντόπισε μια μύγα στον χώρο και αποφάσισε να την εξαφανίσει, καθώς τον ενοχλούσε. Έτσι, πήρε ανά χείρας μια ηλεκτρική ρακέτα και άρχισε να «χτυπά» τον αέρα με την ελπίδα να πετύχει τη μύγα. 

Ωστόσο, χωρίς να το γνωρίζει, υπήρχε διαρροή φυσικού αερίου στο σπίτι του στο χωριό Parcoul - Chenaud της Γαλλίας, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια αντίδραση μεταξύ του ηλεκτρισμού που εξέπεμπε η ρακέτα και του αερίου και να προκληθεί έκρηξη. Η κουζίνα καταστράφηκε ολοσχερώς όπως επίσης και ένα μέρος της οροφής του σπιτιού.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο ηλικιωμένος γλίτωσε με μερικά εγκαύματα στο χέρι του ενώ έκτοτε η οικογένειά του επισκευάζει την οικία του ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σε αυτή ο άτυχος άνδρας. 

Περίεργα - Παράξενα

Viral βίντεο: Η πιο αστεία πρόταση γάμου που είδαμε ποτέ

πρόταση γάμου

Τα βίντεο με σημαντικές στιγμές της ζωής μας, όπως προτάσεις γάμου, προκαλούν πάντα συγκίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέει ο Independent.

Αλλά τι γίνεται όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουμε προγραμματίσει;

Αυτό ακριβώς συνέβη σε ένα ζευγάρι που ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με την πρόταση γάμου τους. Ο Fred Schultz, ανέβασε στο λογαριασμό του ένα βίντεο με τίτλο:

«Η τέλεια πρόταση γάμου δεν είναι εύκολη υπόθεση…Δείτε»

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το εστιατόριο στο οποίο ποτέ δεν τρως αυτό που παραγγέλνεις

Απίστευτο: Ένα ρολόι την βοήθησε να καταλάβει ότι ο φίλος της την απατούσε