Περίεργα - Παράξενα

26χρονη παντρεύτηκε το… χαλί της σε κανονική τελετή γάμου! (βίντεο)

νυφη-χαλι.jpg

Μια 26χρονη ανύπαντρη μητέρα αποφάσισε να ενώσει την ζωή της με ένα χαλί!

Η Μπέκι Κοκς ντύθηκε στα λευκά και προχώρησε σε γάμο με το χαλί της.

Όπως είπε η ίδια, αγόρασε το χαλί πριν ένα χρόνο και αποφάσισε να του δείξει πόσο το αγαπάει, αφού τόνισε πως όταν πάνε τα παιδιά για ύπνο εκείνη ξαπλώνει πάνω του και μοιράζεται μαζί του τις πιο προσωπικές της σκέψεις.

Συμπλήρωσε δε, πως αισθάνεται απεριόριστη χαρά βλέποντάς το και καθαρίζοντας το.

Μάλιστα έχει δώσει όνομα στο χαλί, φωνάζοντάς το Ματ.

Στην τελετή ήταν συγγενείς και φίλοι της με την ίδια να λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του Ματ, του χαλιού.

Να υποθέσει κανείς πως δεν άντεχε άλλο την ερώτηση «εσύ πότε θα παντρευτείς»;

Ποιος ξέρει….

 

via

Περίεργα - Παράξενα

Έπαυσαν κληρικό από τα καθήκοντά του γιατί η γυναίκα του... είναι άντρας

γυναίκα.png

Ένας Ουγκανέζος ιμάμης παύθηκε από τα καθήκοντά του, όταν αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα του Swabullah Nabukeera που είχε παντρευτεί ήταν στην πραγματικότητα άντρας.

Ο λόγος για τον Mohammed Mutumba ο οποίος έμαθε την αλήθεια όταν η γυναίκα του συνελήφθη από την αστυνομία για την κλοπή μιας τηλεόρασης από γείτονα και τη σωματική έρευνα που επακολούθησε.

Ο κλέφτης στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι προσποιούνταν τη γυναίκα ώστε να μπορέσει να παντρευτεί τον ιμάμη και να κλέψει τα χρήματά του, ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ στην πόλη Kayunga της Ουγκάντας.

Ο σοκαρισμένος Mutumba παύθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά τους ως κληρικός στο τζαμί της περιοχής, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για την υπόθεση, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

«Είχε γλυκιά φωνή, περπατούσε σαν γυναίκα και συνήθως φορούσε χιτζάμπ», λένε οι φίλοι του ιμάμη

Ο ιμάμης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του. Η γαμήλια τελετή είχε γίνει πριν από δυο εβδομάδες και η σύζυγός του τον απέφευγε, λέγοντας του ότι είχε περίοδο.

Όπως ανέφερε ο Mutumba, νόμισε ότι είχε παντρευτεί μια γυναίκα με το όνομα Swabullah Nabukeera, κατά τη διάρκεια παραδοσιακής μουσουλμανικής τελετής, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Οι φίλοι και οι συνάδερφοι του ιμάμη δήλωσαν ότι κι αυτοί είχαν ξεγελαστεί από τον απατεώνα, που συνήθως φόραγε χιτζάμπ.