Παραπολιτικά

Συνάντηση Μητσοτάκη - Καραμανλή στην Τήνο

μητσοτάκης καραμανλής

Στο νησί της Τήνου βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε στο νησί την Παρασκευή με τη σύζυγό του, για ένα διήμερο στο σπίτι που διατηρούν στο νησί, ενώ ο Κώστας Καραμανλής ήταν ήδη εκεί.

Όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έμαθε ότι είναι και ο Κώστας Καραμανλής στο νησί, επικοινώνησε με πρωτοβουλία του και κανόνισαν να φάνε παρέα, με κοινούς φίλους. 

Η βραδιά δεν ήταν πολιτική. Συνεργάτες τους διαβεβαιώνουν ότι Μητσοτάκης και Καραμανλής συνομιλούν συχνά και υπάρχει πάντα ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας. Οπως σχολίαζαν «και μόνο η διαρροή της είδησης, εκπέμπει μήνυμα ενότητας για το κόμμα».  

Οι δύο άντρες θα ξαναβρεθούν την Τρίτη στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στην Πειραιώς, εκδήλωση στην οποία θα δώσει το παρών και ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ νωρίτερα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. 

Πολιτικό Παρασκήνιο

ΝΔ: Καταγγέλλει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για σεξιστικό σχόλιο εναντίον της Σάκκαρη

Σακκαρη

Στον Αλέξη Τσίπρα «χρεώνει» η Νέα Δημοκρατία σχόλιο στο twitter απο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ -και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται «στόχος είναι πάντα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πόλεμο λάσπης χωρίς όρια και χωρίς αναστολές».

Η ΝΔ καταγγέλλει την Άννα Ελεφάντη, η οποία -όπως επισημαίνεται- πρωταγωνιστεί στα σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντας «χυδαίο σεξιστικό σχόλιο»  τα όσα έγραψε για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, η οποία, όπως είναι γνωστό, είναι τους τελευταίους μήνες σε σχέση με τον γιό του πρωθυπουργού, Κωνσνταντίνο. 

Παίρνοντας αφορμή από την διαμαρτυρία Πετρούνια για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε «ζωντανά» την προσπάθειά του στον προκριματικό των κρίκων, η Ελεφάντη τουιτάρισε το εξής: Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού!

Είχαν προηγηθεί άλλα τουιταρίσματα της ίδιας, με προσβλητικά σχόλια, τόσο εναντίον του πρωθυπουργού όσο κατά της συζύγου του, Μαρέβας. 

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: 

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιός του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί αγώνες 2020: Η Σάκκαρη προκρίθηκε εύκολα στους «16»