Παραπολιτικά

Ψάχνει την ανάπτυξη

Αρναουτάκης

Το Υπουργείο Ανάπτυξης επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για την προώθηση των έργων υποδομής και ανάπτυξης της Κρήτης. Ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τους γενικούς γραμματείς Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ Παναγιώτη Κορκολή και Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόη Λαμπριανίδη με τους οποίους συζήτησε τα έργα και τις δράσεις που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και στον Αναπτυξιακό νόμο. 

Ο κ. Αρναουτάκης παράλληλα σήμερα, ευρισκόμενος στην Αθήνα, συμμετείχε στην ενημερωτική συνάντηση θεσμικών παραγόντων για θέματα μεταναστευτικής και Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε. μετά από πρόσκληση των Επιτρόπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλου, αρμόδιου για θέματα Μετανάστευσης, και της Κορίνας Κρέτσου αρμόδιας για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε. 

Κρήτη

Με τον πρέσβη του Καζακστάν συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

20210918_davis_cup_5.jpg

Με τον Πρέσβη του Καζακστάν στην Ελλάδα Yerlan baudarbek kozhatayer συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Πρέσβης του Καζακστάν εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις ομορφιές της Κρήτης σημειώνοντας πως είναι ξεχωριστός τουριστικός προορισμός που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και για τους ανθρώπους της χώρας του. Ο Σταύρος Αρναουτάκης προσέφερε στον Πρεσβευτή του Καζακστάν το φωτογραφικό λεύκωμα «η Κρήτη της καρδιάς μας».  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της διεθνούς διοργάνωσης του Davis Cup – World Group II, (18 & 19 Σεπτεμβρίου) που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Lyttos beach στη Χερσόνησο με την στήριξη και της Περιφέρειας Κρήτης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Ηράκλειο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Φωτογραφίες)

Αρναουτάκης: Στηρίζουμε με έμπρακτο τρόπο τη δημόσια υγεία

Ηράκλειο: "Ξεσηκωμός" για ενδεχόμενη παραχώρηση του "Νίκος Καζαντζάκης" στο ΤΑΙΠΕΔ

 

 

ESPA BANNER