Παραπολιτικά

Ο αγρότης που τρέλανε το διαδίκτυο δηλώνει: Δεν περίμενα τέτοιο χαμό!

agrotis3.jpg

Ο σέξι αγρότης με τα γαλάζια μάτια που αναστάτωσε ολόκληρο τον γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας και η φωτογραφία του από το συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα που έγινε viral δηλώνει ότι δεν φεύγει για κανένα λόγο από το χωριό του στη Κρήτη, ενώ παίρνει στην πλάκα την ομορφιά του.

Οι φωτογραφίες του Στάθη Στιβακτάκη, του μελισσουργού από τα Βορίζια του νομού Ηρακλείου, έχουν γίνει viral με τους περισσότερους να σχολιάζουν την άγρια ομορφιά του βλέμματός του. Ο ίδιος μιλώντας στο BHMA FM είπε ότι δεν περίμενε αυτόν τον χαμό: «Εγώ δεν το κάτεχα, με πήρανε τηλέφωνο και το έμαθα» είπε και παραδέχθηκε ότι οι φίλοι του τον πειράζουν από χθες. «Ναι ναι μου λένε ότι έχει γίνει χαμός, να 'ναι καλά τα κοπέλια» ανέφερε.

«Εγώ είχα έρθει στην Αθήνα για το συλλαλητήριο των αγροτών και πέσαμε πάνω στα μπολάκια του Τσίπρα, όπως τα λέω εγώ, τα ΜΑΤ» είπε για τα χημικά και τα δακρυγόνα στα επεισόδια της Τετάρτης. «Εμείς τα αιτήματά μας θα τα πάμε όπως πρέπει» τόνισε.

Τέλος, ο Στάθης Στιβακτάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να φύγει από το χωριό του, ούτε να αρχίσει ξαφνικά τις φωτογραφίσεις: «Εγώ δεν φεύγω από το χωριό για κανένα λόγο. Έχω μάθει αλλιώς».

Κρήτη

Κρήτη: Η θάλασσα υποχωρεί - Οι κάτοικοι ανησυχούν! (φωτογραφίες)

Η θάλασσα στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού

Έντονη ανησυχία εκφράζουν κάτοικοι σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, οι οποίοι παρατηρούν τη θάλασσα να υποχωρεί, σε πολλές περιπτώσεις για 10 μέτρα!

Το φαινόμενο παρατηρείται τόσο στην Αμμουδάρα, την Ιεράπετρα, τη Σητεία (από όπου και οι φωτογραφίες), όσο και τη Σταλίδα αλλά και τη Νέα Αλικαρνασσό (από όπου και η κεντρική φωτογραφία του άρθρου) και οι ανησυχίες επικεντρώνονται σε πιθανό προμήνυμα μεγάλου σεισμού, με φόντο και τον πρόσφατο στην Ελασσόνα!

Κατά 40 περίπου πόντους έχει κατέβει η στάθμη του νερού στο λιμάνι της Σητείας
Κατά 40 περίπου πόντους έχει κατέβει η στάθμη του νερού στο λιμάνι της Σητείας
Περιοχή Μαχαιρίδη Ιεράπετρα φωτο: Pantelis Sariklakis (Μετεωκρήτες)
Περιοχή Μαχαιρίδη Ιεράπετρα φωτο: Pantelis Sariklakis (Μετεωκρήτες)

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη στο Ράδιο Κρήτη, ο Γεωλόγος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Χαράλαμπος Φασουλάς, ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, κάνοντας λόγο για άμπωτη.

Ανησυχούν οι κάτοικοι στην Ιεράπετρα - φωτο: Pantelis Sariklakis (Μετεωκρήτες)
Ανησυχούν οι κάτοικοι στην Ιεράπετρα - φωτο: Pantelis Sariklakis (Μετεωκρήτες)
Η θάλασσα τραβήχτηκε μέσα τουλάχιστον 8 μέτρα (φωτο Athina Gouskou ΜΕΤΕΩΚΡΗΤΕΣ)
Η θάλασσα τραβήχτηκε μέσα τουλάχιστον 8 μέτρα (φωτο Athina Gouskou ΜΕΤΕΩΚΡΗΤΕΣ)

"Ανάλογες αναφορές υπάρχουν και σε Χαλκιδική, Σαμοθράκη, Καβάλα, και Σίφνο. Είναι ένα μετεωρολογικό φαινόμενο, το οποίο ίσως να οφείλεται στην ευθυγράμμιση των πλανητών σε σχέση με τη Γη, ενόψει της ισημερίας στις 21 Μαρτίου', είπε

Το φαινόμενο παρατηρείται κάθε χρόνο, αυτό που διαφοροποιείται είναι η έντασή του, που ίσως να οφείλεται στις υψηλές πιέσεις στην ατμόσφαιρα, οι οποίες πιέζουν την επιφάνεια της θάλασσας.

Πάντως ο κ. Φασουλάς απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για προμήνυμα σεισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Πως "χτύπησε" η ΕΛ.ΑΣ την εγκληματική ομάδα 

Κρήτη - κορωνοϊός: 202 τα μεταλλαγμένα κρούσματα

Βενιζέλειο - κορωνοϊός: Κλείνει η Αιματολογική Κλινική - Τι θα γίνει με τους ασθενείς