Παραπολιτικά

Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Λαμπρινού αναλαμβάνουν "γαλάζια" πόστα

Λοτζια

Φαίνεται ότι η κόντρα Βασίλη Λαμπρινού - Λευτέρη Αυγενάκη καλά κρατεί, παρά το γεγονός ότι διατηρούνται χαμηλοί τόνοι, μετά τους διαξιφισμούς και τους χαρακτηρισμούς, με φόντο το προσφυγικό και την επίσκεψη Μουζάλα. 
Ρόλους, αλλά... εκτός δημοτικού συμβουλίου, αναλαμβάνουν δημοτικοί σύμβουλοι του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, και συγκεκριμένα στο γαλάζιο στρατόπεδο. Ετσι, μετά από εισήγηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Αμαρουσίου και μέλους της Π.Ε της ΝΔ Γιώργου Πατούλη και απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ο Μανώλης Χαιρέτης αναλαμβάνει μέλος της Επιτροπής Θεσμών της Κεντρικής Ένωση Δήμων Ελλάδος.
Ρόλος και για την Αθηνά Σπανάκη, τέως αντιδήμαρχο, η οποία με απόφαση του Γραμματέα της Π.Ε και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη αναλαμβάνει υπεύθυνη περιφέρειας Κρήτης της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ με αρμοδιότητα "Γυναίκες στην Αυτοδιοίκηση".
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Κουμπενάκης εντάσσεται στον Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με επικεφαλής το Βουλευτή Σερρών κ. Κ. Καραμανλή, με απόφαση του Γραμματέα Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Ο γιατρός Μανώλης Σαλούστρος βρίσκεται εν αναμονή ενώ έπεται συνέχεια και με άλλους δημοτικούς συμβούλους...