Skip to main content
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Stalactites: Το ελληνικό σουβλατζίδικο που κάνει θραύση στην Αυστραλία

Image
Stalactites: Το ελληνικό σουβλατζίδικο που κάνει θραύση στην Αυστραλία
 clock 09:28 | 10/01/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Εξυπηρετεί επτά χιλιάδες πελάτες την εβδομάδα και καταναλώνει πέντε τόνους κρέατος στο ίδιο διάστημα. Ο λόγος για το ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης «Σταλακτίτες» που αποτελεί πλέον αξιοθέατο της πόλης. Αναφέρεται σε τουριστικούς οδηγούς, το επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης και το επισκέπτονται αρκετοί επώνυμοι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Ήταν το πρώτο εστιατόριο που λειτουργούσε επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο και όλοι οι Μελβουρνιώτες και οι τουρίστες, αλλά κυρίως οι ξενύχτηδες ήξεραν και ξέρουν ότι εκεί θα πάνε να φάνε οποιαδήποτε ώρα. Το εστιατόριο «Σταλακτίτες» λειτούργησε για πρώτη φορά στην «ελληνική γωνιά» της Λόνσντεϊλ Στριτ πριν 35 χρόνια όπου και παραμένει.

Πρόσφατα το εστιατόριο, το οποίο διευθύνει η Νικόλ Παπασάββα (πρώην Κωνσταντόπουλου) έκλεισε για λίγο καιρό προκειμένου να ανακαινιστεί.

Η Νικόλ είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την επιχείρηση που ξεκίνησε ο παππούς της και υπογραμμίζει ότι «με τις αλλαγές που έγιναν θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι το εστιατόριο «Σταλακτίτες» θα είναι εδώ για άλλα 50 χρόνια και θα αποτελεί σημείο αναφοράς για το κέντρο της Μελβούρνης».

πηγή: ΑΜΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis