Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τράπεζα Ελλάδος: Ουρές για να αγοράσουν χρυσές λίρες
χρυσές λίρες
 clock 14:33 | 13/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο χρυσός αποτελεί το καταφύγιο για τους επενδυτές σε περιόδους κρίσης και η εκτίναξή της τιμής του «μαγνητίζει» όλο και περισσότερους στο πολύτιμο μέταλλο. Όπως μαθαίνουμε στην Τράπεζα της Ελλάδας υπάρχει μεγάλη «ουρά» για αγορά και πώληση χρυσών λιρών.  

Η ΤτΕ έχει ενημερώσει πως οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στα υπόγεια του Κεντρικού καταστήματος, αλλά λόγω έντονου ενδιαφέροντος η επίσκεψη γίνεται μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού. Και εάν κάποιος δοκιμάσει κλείσει μια επίσκεψη θα διαπιστώσει πως ο χρόνος αναμονής μπορεί να ξεπερνά και τους δύο μήνες.

Το πρόβλημα είναι πως η τιμή της χρυσής λίρας έχει και αυτή της διακυμάνσεις της. Επιπλέον οι συναλλασσόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον και προμήθεια 5%.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται εθνικό μητρώο επιδομάτων με ψηφιακό προφίλ για κάθε πολίτη

Από τον Απρίλιο το νέο επίδομα ανεργίας – Έως 1.295 ευρώ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis