Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Με οριακά κέρδη 0,16% το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου
χρηματιστηριακη αγορα
 clock 17:44 | 17/09/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Αδύναμη παραμένει η Αθήνα καθώς ούτε οι θετικές εξαγγελίες της αντιπολίτευσης είναι ικανές να αλλάξουν το κλίμα στο Χρηματιστήριο. Κι αυτό γιατί πρέπει οι δανειστές ( IMFκαι Ευρώπη ) να αποφανθούν για τα μέτρα, την κοστολόγηση κλπ και κυρίως να μας πουν εαν συμφωνούν.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με οριακή άνοδο 0,16% στις 682,75 μονάδες. 

Περαιτέρω, η αγορά έχει μπροστά της την Ιταλία, τι θα γίνει με τον προϋπολογισμό με την Ευρώπη και δεύτερον τι θα γίνει με τις συντάξεις τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Μέχρι τότε οι επενδυτές παραμένουν αρνητικοί γα τις τράπεζες και τα «κόκκινα» δάνεια, αν και υπάρχουν μερικά θετικά στοιχεία.

Με κέρδη 6,11% η Πειραιώς στα 2,068 ευρώ. Κέρδη 1,66% για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 1,779 ευρώ. Άνοδος 2,73% για την Eurobank στα 0,6215 ευρώ. Κέρδη 3,37% για την Alpha bank στα 1.319 ευρώ. Άνοδος 0,73% για την Motor Oil στα 20,75 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 36,3 εκατ. ευρώ.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis