Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Τρύπα 22 μέτρων εμφανίστηκε σε κατοικημένη περιοχή του Λονδίνου (βίντεο)

Image
sinkhole1.jpg
 clock 16:51 | 01/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια τρομακτική έκπληξη περίμενε τους κατοίκους που βγήκαν από το σπίτι τους σε γειτονιά του Λονδίνου.  Βόρεια του Λονδίνου, στο St Albans., μία τρύπα που έκανε την εμφάνιση της στο δρόμο, αποκόπτοντας τη σύνδεση στο ηλεκτρικό και το φυσικό αέριο.

Οι κάτοικοι στη γύρω περιοχή αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ενώ και βαριά μυρωδιά υγραερίου απλώθηκε στον αέρα. Η εκκένωση της περιοχής έγινε πάντως με ασφάλεια και υπό τις οδηγίες των αρχών. Στο σημείο έχει στηθεί κέντρο εκκένωσης ενώ το παρόν δίνει και ο Ερυθρός Σταυρός.

Η τρύπα είχε βάθος 10 μέτρων ενώ το πλάτος της ήταν περίπου 22 μέτρα.  "Τρύπες αυτού του είδους ξεπηδούν σε όλο το Hertfordshire και θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε το κοινό ότι είναι σπάνιο να μετατραπούν σε μεγάλες τρύπες,"  είπε ο Richard Thake, μέλος της κυβερνητικής επιτροπής για την ασφάλεια  

"Τα στρώματα στην περιοχή αποτελούνται από περίπου 4 μέτρα άμμου, ιλύος και αμμοχάλικου μαζί με ασβεστόλιθο" δήλωσε ο Peter Hobbs, της Βρετανικής Γεωλογικής Υπηρεσίας, σημειώνοντας ότι για αυτό το λόγο «καταβόθρες σε τέτοιο έδαφος δεν είναι ασυνήθιστες." 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis