Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατσικάρης: ''Είμαστε έτοιμοι για τον "τελικό" με Βέλγιο''

Image
katsikaris.jpg
 clock 00:46 | 11/09/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Την πεποίθηση πως η Εθνική θα είναι έτοιμη για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα με το Βέλγιο για τη φάση των 16 του Ευρωμπασκετ  εξέφρασε ο Φώτης Κατσικάρης.Ο Έλληνας προπονητής στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ολλανδία, αναφέρθηκε στην προσεχή αντίπαλο, το Βέλγιο: «Έχουν τρεις παίκτες σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι η ομάδα που παλεύει. Το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με το γεγονός πως σουτάρουν πολύ, ακόμη κι οι ψηλοί τους. Όλοι απειλούν από το τρίποντο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι», ενώ συνέχισε:

«Θα αργήσουμε να κοιμηθούμε σήμερα, αύριο φεύγουμε νωρίς. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι αυτόν τον "τελικό". Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο».

Όσο για την ελληνική πορεία στα πέντε ματς του ομίλου, είπε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, δηλαδή να κερδίσουμε. Ξέρουμε καλά πως στα επόμενα σαράντα λεπτά κρίνεται το μέλλον μας στη διοργάνωση. Είχαμε βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε βρει ρόλους και ισορροπία στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, είτε μας έπαιξαν ζώνη είτε man to man. Κι αμυντικά μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στον βαθμό που θέλαμε».
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis