Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε αλλά δεν προκρίθηκε στο Final 6 του Champions League ο Ολυμπιακός

Image
olympiakos_polo.jpg
 clock 20:23 | 02/05/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Νίκη χωρίς αντίκρισμα πήρε ο Ολυμπιακός στην τελευταία αγωνιστική του Champions League. Οι Πειραιώτες επικράτησαν μεν 8-6 της Μπρέσια στο Παπαστράτειο, αλλά η Μπαρτσελονέτα δεν τους έκανε… τη χάρη, αφού ηττήθηκε εύκολα με 11-6 από την Έγκερ. 

Έτσι, οι Ούγγροι είναι αυτοί που θα πάρουν το τρίτο εισιτήριο για το Final-6 της διοργάνωσης που θα γίνει στη Βαρκελώνη, εκτός από την πρωτοπόρο Προ Ρέκο και τους Ισπανούς, παρότι ο Ολυμπιακός κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου, αφού η Μπαρτσελονέτα προκρίνεται αυτόματα ως «οικοδέσποινα» για τον τίτλο. Οι Πειραιώτες «πλήρωσαν» τις δύο ήττες από τους Καταλανούς, καθώς με μία νίκη ακόμα θα ήταν αυτοί που θα πανηγύριζαν τη συμμετοχή τους στο Final 6. 

Στο Παπαστράτειο οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν από νωρίς των Ιταλών παίρνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων (5-3) στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια οι παίκτες του Μουρίκη διεύρυναν τη διαφορά από την Μπρέσια κατά ένα τέρμα (8-5) με τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τέλος για το τελικό 8-6. 

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-2, 0-1 

Ολυμπιακός: Βλαχόπουλος 2, Μαγιαράκ 2, Κολόμβος 1, Δελακάς 1, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1. 
Μπρέσια: Μποντεγκάς 2, Τζόρτζι 1, Μολίνα 1, Παγκάνι 1.

πηγή:sportfm.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis